ŠOK SNIMAK DUŠICE JAKOVLJEVIĆ IZ EMISIJE "PITANJA NOVINARA": "Ne trošite prstiće, koristite ih sa partnerom" (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se šok snimak Dušice Jakovljević koji kruži internetom!

ŠOK SNIMAK DUŠICE JAKOVLJEVIĆ IZ EMISIJE "PITANJA NOVINARA": "Ne trošite prstiće, koristite ih sa partnerom" (VIDEO)

Foto: Instagram.com printscreen

Kao bomba odjeknula je vest da je voditeljka Dušica Jakovljević dala otkaz na televiziji Pink nakon decenije rada u ružičastom jatu. Ona je potvrdila sve navode o otkazu, a na društvenoj mreži Instagram postao je viralan snimak voditeljke. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Dušica Jakovljević

 

Naime, u petak se u Šimanovcima održala još jedna emisija ,,Pitanja novinara", tokom koje je Dušica imala potrebu da se obrati gledaocima koji su ostavili neumesne komentare na njen račun, a koje joj je poslala majka. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Dušica Jakovljević Elita 7

 

- Moja mama čita komentare, čisto da obavestimo ove gledaoce, kada nešto napišu za mene... Ja pijem samo jednu vrstu soka, više vode nego soka. Posle celog dana, tri sastanka, pa vodite koncert i premijeru filma, i onda dođete direktno odatle dovde, pa onda svaka čast ako izgledate ikako, a ne ovako kao ja. Jeste... Čisto sam vam rekla, da ne trošite prstiće, ako imate partnera, prstići mogu da se koriste i za nešto drugo - rekla je voditeljka Dušica, a potom nastavila program. 

Detaljnije u video snimku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JA

06.11.2023 13:30

Ne znam ko joj je bio doktor i kakvu intervenciju joj je uradio ,ali ona tek sada posle operacije konstantno ‘govori kroz nos’ ……