ANELI I JANJUŠ ZABORAVILI NA KAMERE: Nakon burne svađe hitno ugovorili akciju u KREVETU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve puca od strasti, a večeras tek sledi haos.

ANELI I JANJUŠ ZABORAVILI NA KAMERE: Nakon burne svađe hitno ugovorili akciju u KREVETU!

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš sedeli su na klupi pored jezera u dvorištu Bele kuće i razgovarali o svom odnosu. Oni su se dogovorili da večeras zajedno spavaju, a nakon toga se iznenadno posvađali, a ona mu je zamerila što joj upućuje uvrede kad god se razbesni. 
Janjuš joj je jasno stavio do znanja da sa njim ne može da se ponaša kao što je mogla sa bivšim momcima, a nakon toga su sklopili dogovor da prestanu da se svađaju i uživaju u ljubavi. 

- Ti reaguješ na neke stvari, bolestan si. Ajde, nećemo da se svađamo, zaboravi. Ja ne mogu da verujem dokle ti ideš, zaboravi. Kako tako možeš da se ponašaš prema meni? - rekla je Aneli. 

- Ako mi još jednom to uradiš odj*baću te i sa tobom neću više da provodim vreme, kao što sam i sa mnogima uspeo. Sa tobom ne radim ništa, nikakve vajde od tebe i mene. Ja želim da pričam sa tobom, ali ne možeš da me praviš budalom. Ti sve varaš, ti si manipulator. Devojko, to si mogla sa bivšim jazavcima, sa mnom ne možeš. Nema teških reči, nervozni smo, meni se deset puta dnevno digne i spuste, treba izdržati sve to - govorio je Janjušević. 

Aneli i Janjuš su nakon toga počeli da se grle na klupi i razmenjuju poljupce i vrlo brzo su zaboravili na raspravu koju su imali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading