MILJANA KULIĆ SE GUŠI U SUZAMA PRED ZOLOM I ĐEDOVIĆEM: Mariji će se SLOŠITI kada bude saznala ono što je njena ćerka uradila!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić priznala šta joj se desilo!

MILJANA KULIĆ SE GUŠI U SUZAMA PRED ZOLOM I ĐEDOVIĆEM: Mariji će se SLOŠITI kada bude saznala ono što je njena ćerka uradila!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić nakon celodnevnog haosa sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, sela je sa Markom Đedovićem i njih u hotel, kako bi popričali o svemu što se desilo. 

Naime, Miljana nije mogla više da se obuzda da je počela da rida na sav glas, a Zola je hteo da joj pomogne i shvati koji je njen problem.

 

- Otvori se molim te! Zbog čega si imala dobru nameru da me on probudi? - pričao je Zola, dok je Miljana ridala na sav glas. 

- To je nešto što sam najlepše što sam čuo danas, ali zašto si imala potrebu da mi slomiš naočare? - upitao je Zola.

- Nisam imala lošu nameru... Marko, dođi da ti šapnem nešto... Molim te, rekla sam ti, nemoj da mu govoriš Marko. Ti si mi rekao... - rekla je Miljana u suzama. 

Podsetimo, Miljana je ceo dan pratila u stopu Zolu, da je u jednom trenutku htela da mu slomi naočare, a u radionici mu je urinisarala po stvarima. Sada nam ostaje da vidimo u kakvom će odnosu biti Miljana i Zola u narednim danima. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milivoje

12.11.2023 19:23

Zasto ne napisete clanak da ga je psiho mixy udarila po licu???A kada je Teodora nju zakacila samo bila je kaznjena 3 mesecnim honorarom.Ako je Mitrovici stite,da li se to svi ostali plase da pisu istinu?