MAJA ĆE UNIŠTITI MILJANU: Osvanuo JEZIV snimak iz ELITE, poludeće kad bude videla OVO! Region ZGROŽEN Kulićkinim ponašanjem! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je ponovo uspela da zgrozi gledaoce rijalitija "Elita"!

MAJA ĆE UNIŠTITI MILJANU: Osvanuo JEZIV snimak iz ELITE, poludeće kad bude videla OVO! Region ZGROŽEN Kulićkinim ponašanjem! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić/Nemanja Pančić

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić je pre nekoliko dana šokirala region kad je urinirala po stvarima Lazara Čolića Zola, a njen potez od sinoć ponovo je zaprepastio sve. Naime, dok je boravila u vešernici, Kulićeva je obrisala nos o džak Maje Marinković. Maja se u ponedeljak uselila u Belu kuću i još uvek nije raspakovala sve stvari koje su se našla u roze džakovima.

Snimak se bro proširio po društvenim mrežama, a negativni komentari su se nizali. "Fuj, fuj, fuj", "Više puta je ovo uradila", "Bože sačuvaj, da li je ovo moguće, ne mogu da verujem šta vidim. Halo, smećarko odvratna primitivna...", "Au, užas od osobe, kako je odvratna", "Možete li biti ljubazni i ovo odvesti na lečenje", "Devojka nije dobro", "Krmača", "Zveknuti pišao u tuđim šekirima, a ova duva nos u tuđoj garderobi i džakovima", samo su neki od kometara zgrožene publike.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
WOW

15.11.2023 16:31

Nije mi jasno zasto je drze,mislim na muljanu ! To vise nije zabavno i mucno ju je gledati.Zeni nije mesto tu vec na lecenju.Uzasna je ! Fuj,fuj,fuj !