ALEKS NIKOLIĆ UDARILA NA FANOVE MAJE I CARA: Zbog ovog poteza Marinkovićevoj bi krenula PARA NA UŠI! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" novim komadom garderobe napravila pometnju na društvenim mrežama!

ALEKS NIKOLIĆ UDARILA NA FANOVE MAJE I CARA: Zbog ovog poteza Marinkovićevoj bi krenula PARA NA UŠI! (FOTO)

Foto: ATA Images, Instagram.com

Aleksandra Nikolić, poznata starleta i pobednica šeste sezone popularnog rijaliti programa “Zadruga”, nedavno je objavila fotografiju na svom Instagram profilu koja je izazvala veliku pažnju. 

Naime, ona je pokazala svojim pratiocima svoju novi pidžamu, a jedan detalj svima je zapao za oko. Naime, ona je uslikala plavi komplet, koji je svuda po sebi imao čuvenog crtanog lika Stiča. Poznato je da je Maja Marinković sebi nakupovala takve plišane igračke, kao i garderobu sa slikama ovog lika, jer je osocira na lemura. 

Lemur je Maji i Filipu Caru bio nadimak kojim su jedno drugog zvali, pa su im i fan stranice upisane pod tim imenom. Maja je iz Pariza donela dve velike plišane igračke, plavu i roze, koje je unela u "Elitu" i drži ih na krevetu, verovatno kako bi Caru otvoreno davala do znanja da ga još uvek voli. 

Na društvenim mrežama i po fan stranicama odmah je krenuo da se komentariše ovaj potez, a mnogi smatraju da bi Marinkovićeva poludela kad bi ovo videla. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading