DA LI JE NEKO ODBIJEN VIŠE PUTA OD MILJANE?! Uvukla se u Zolin krevet, on je IZBACIO - Kulićeva potopila pušionicu SUZAMA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama Miljane Kulić nakon Zolinog odbijanja!

DA LI JE NEKO ODBIJEN VIŠE PUTA OD MILJANE?! Uvukla se u Zolin krevet, on je IZBACIO - Kulićeva potopila pušionicu SUZAMA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana i Zola

Lazar Čolić Zola je večeras odbio Miljanu Kulić, zbog čega je ona doživela nervni slom. Naime, ona je želela da spavaju u istom krevetu, a Zola ju je izbacio. Kulićeva je briznula u plač u pušionici i žalila se Mileni Kačavendi na Zolu.

- Ne mogu da izdržim više da mi se neko igra sa mozgom. Bezobrazan je koliko je težak, napolju me nijednom za dve godine nije pozvao. Ja sam zbog njega najstrašnije stvari uradila, Bebicu sam ponizila zbog njega - jadala se Miljana.

- Ovo sada nije validno jer se dere da bi Bebica čuo. Ja ne mogu da ti popustim da legneš pored mene - odgovorio je Zola, pa se obratio Kačavendi:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana i Zola pričaju sa Kačavendom

- Ja ti se kunem da ja nju volim više nego ona mene. Ona se sada ponaša kao dete - rekao je Čolić.

- Htela sam samo da legnem pored tebe - kukala je Kulićeva.

- Nema ležanja i nema ljubljenja, tako smo se dogovorili. Nama sporna emocija nikada nije bila, već kada uđemo u odnos, ona u prvih dvadeset dana bude super i samo se odjednom preokrene - istakao je Zola.

Kulićeva se potom izgrlila sa Zolom i situacija se malo smirila.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana i Zola se grle

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading