RIJALITI STRUČNJAK TRAŽI PSIHIJATRA ZA ŠA! Zabrinut zbog AFERE sa Mionom: Za deset godina imaće još TRI BRAKA sa sve mlađim ribama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Ivan Marinković smatra da je Ša u ozbiljnom problemu!

RIJALITI STRUČNJAK TRAŽI PSIHIJATRA ZA ŠA! Zabrinut zbog AFERE sa Mionom: Za deset godina imaće još TRI BRAKA sa sve mlađim ribama!

Foto: ST/Dragan Kadić

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša već neko vreme flertuju, o čemu je prvo pisala Republika, a juče su to potvrdili Aneli Ahmić i Marko Đedović tokom svog razgovora. Reperova supruga Vanja Aleksić se nije oglašavala, ali se oglasio Ivan Marinković, koji je ocrnio repera.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić/Dragan Kadic, instagram.com/printscreen

Vanja, Miona, Ša

- Fuj! Ša je dečko totalno otišao u aut. Sramota treba da ga bude, sve žena su ga i sa razlogom ostavile. On je jako nezadovoljan samim sobom generalno. U tim godinama da sebi dozvoli poigravanje sa brakom i vezama, to je nedopustivo. Naravno, sve pod pretpostavkom da je istina da se "zaljubio". Mada, i bez toga je sebi za manje od godinu dana dozvolio da oskrnavi i sebe i brak kao instituciju. Ne znam šta se dešava ali izgleda je postalo moderno da se uzimaju, i posle za dva meseca svi razvode. Ipak, mislim da su tu po sredi nezadovoljstva, traume, kompleksi od neuspelih veza u prošlosti - započeo je Ivan, pa dodao:

- Možda, ali samo možda bih ga razumeo da se zaljubi u neku zrelu devojku, ne u klinke i starlete ili šta su već, sa kojom bi mogao na duže staze. On što je stariji, sve mlađe nalazi. To ne da nije kriza srednjih godina, nego ozbiljna situacija, za ozbiljnu psihoanalizu. Kako je krenuo za deset godina, imaće jos tri braka sa sve mlađim ribama, i na kraju će oboriti Ginisov rekord - zaključio je Marinković za "Pink.rs".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading