"HOĆETE LI KIČMU DA SLOMITE?" Đedović počeo da URLA, izbila DRAMA u Šimanovcima!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović skandalizovan takmičarka Elite.

"HOĆETE LI KIČMU DA SLOMITE?" Đedović počeo da URLA, izbila DRAMA u Šimanovcima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović

Miona Jovanović i Aneli Ahmić ponosno su čistile kuću Odabranih, ali im je Marko Đedović skrenuo pažnju na to da ne rade baš sve kako treba.

Marko je došao do njih dve kako bi im ukazao na greške koje prave, ali Miona i Aneli htele su da se verovatno dodvore gledaocima, kako bi istakle da su i one vredne i radne, a ne samo našminkane. Đedović je povikao na njih, da bi Aneli se drznula na njega. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović Elita 7

 

- Hoćete li kičmu da slomimo? Ne čisti se time, čime čistite vas dve. Ne znam kako vam to nije jasno. Domestos može dole, a ne ta sapunica - kazao he Đedović.

- Ne pričaj tako - rekla je Aneli.

U trenutku kada su obe u jeku skandala, jedna sa Janjušem, druga sa Ša, ovaj potez čišćenja su mnogi shvatili samo kao skupjanje poena kod publike, dok su drugi pozdravili njihov napor i trud koji su uložile kako bi sredile prostor u kom će provesti narednih sedam dana. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading