ANELI I ANĐELO UHVAĆENI NA DELU! Sve uradili Janjušu iza leđa, osvanuo skandalozni snimak!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić neprestano merka Anđela Rankovića, zbog čega joj je veza sa Janjušem sada veoma nestabilna.

ANELI I ANĐELO UHVAĆENI NA DELU! Sve uradili Janjušu iza leđa, osvanuo skandalozni snimak!

Foto: Tv Pink

Aneli Ahmić ima jako turbulentan odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem, a iako je dugo čekala da njih dvoje uđu u vezu i budu zvaničan par, izgleda da kad se ostvarilo to nije ispalo sve kako je ona zamišljala. Njih dvoje su se danas ponovo posvađali, nakon čega je Aneli otišla u pab "Prijatelji" da se žali svojim cimerima kako joj je užasno u vezi sa njim i da zbog toga želi da napusti takmičenje i sa imanja u Šimanovcima ode svojoj kući. 

- Ja njemu ne mogu ništa da kažem, mozak mi popije. Kako da izađem iz ovog ludila? Mislila sam da je to nešto super i sad ne znam. Kako da odlučim u ovom začaranom krugu? Nisam ovde došla da mi neko kaće šta da radim, nego samo da kukam. Ja ne mogu više,hoću da idem kući. Kako da idem kući? - govorila je Aneli. 

Međutim, mnogi su zaključili da je Aneli nesrećna sa Janjušem, zato što je bacila oko na novog učesnika, Anđela Rankovića, koji je na korak do veze sa Anitom Stanojlović.

Iako je mislila da kamere neće uhvatiti njen pogled, Aneli je sve vreme merkala Anđela i odmeravala ga od glave do pete, a to nije prvi put da Ahmićeva flertuje sa Anđelom, Janjušu iza leđa.

Inače, Aneli već neko vreme drami zbog odnosa sa Janjušem i otvoreno govori da joj vrele akcije sa njim predstavljaju jako veliki problem jer ne zna kako njena porodica na to. Ahmićeva je takođe više puta rekla kako sumnja da je u drugom stanju, a iako je pričala da bi volela da Janjušu rodi dete i sa njim osnuje porodicu izgleda da ipak ne želi da takvu vrstu odnosa otpočne pred kamerama. 

Iako njih dvoje imaju velike svađe oni se na kraju uvek pomire, a ostaje da vidimo koliko će im trebati da sad ispeglaju račune. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nadica

19.12.2023 11:28

Evo dokaza da treba umeti, a ne imati! Aneli sa onim jezivim nosem, nikakva, kao da je sišla sa planete majmuna, ima naučenu žvaku kako muškarcima da skrene pažnju - što bi rekao Ivan, prava obučena profuknjača!!!

AlexRa

19.12.2023 17:52

@Nadica - Bravo! Konačno neko to da kaže, mislila sam da sam ja odlepila...!