JANJUŠ DOBIO "KORPU", ANELI GA ODUVALA! Zadrugar očajan, hvata se za glavu i kuka na sav glas!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš je ponovo ostao i bez supruge i bez ljubavnice.

JANJUŠ DOBIO "KORPU", ANELI GA ODUVALA! Zadrugar očajan, hvata se za glavu i kuka na sav glas!

Foto: youtube.com/pink.rs

Aneli Ahmić ima jako turbulentan odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem, a iako je dugo čekala da njih dvoje uđu u vezu i budu zvaničan par, izgleda da kad se ostvarilo to nije ispalo sve kako je ona zamišljala. Njih dvoje su se ponovo posvađali, nakon čega je Aneli otišla u pab "Prijatelji" da se žali svojim cimerima kako joj je užasno u vezi sa njim i da zbog toga želi da napusti takmičenje i sa imanja u Šimanovcima ode svojoj kući. 

Aneli i Janjuš su se osamili, kako bi ozbiljno porazgovarali o svom odnosu, a sve vreme su razgovarali u šiframa, pa je bilo jasno da nešto kriju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Ahmićeva je otkrila da joj Janjuš preti ostavljanjem, pa mu je poručila da je možda bolje da ostanu samo prijatelji, kako bi napokon prestali da se svađaju. Međutim, Janjuš je ostao šokiran zbog njenog ponašanja i odluke da tako lako odustane od svega, iako su oboje govorili o "vanvremenskoj" ljubavi:

- Šta, treba da se svađamo ovako svaki dan? Stalno si neraspoložen, možemo ostati prijatelji - govorila je Aneli, dok se neprestano smejala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

Međutim, mnogi su zaključili da je Aneli nesrećna sa Janjušem, zato što je bacila oko na novog učesnika, Anđela Rankovića, koji je na korak do veze sa Anitom Stanojlović.

Iako je mislila da kamere neće uhvatiti njen pogled, Aneli je sve vreme merkala Anđela i odmeravala ga od glave do pete, a to nije prvi put da Ahmićeva flertuje sa Anđelom, Janjušu iza leđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading