MARIJI ĆE ZBOG OVOGA KRENUTI PARA NA UŠI! Miljana odlučila da namami Zolu, podigla spavaćicu, pa pokazala kompletnu ZADNJICU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit snimak Miljane Kulić kruži internetom, Mariji se ovo neće dopasti.

MARIJI ĆE ZBOG OVOGA KRENUTI PARA NA UŠI! Miljana odlučila da namami Zolu, podigla spavaćicu, pa pokazala kompletnu ZADNJICU!

Foto: youtube.com/pink.rs

Miljana Kulić i dalje u potpunosti nije zadovoljna svojim izgledom, pa je danas odlučila da se posveti tome, te je odvojila malo vremena, kako bi odradila "set" vežbi. Naravno, sve na garnituri, u Beloj kući, a ovaj snimak ubrzo je postao viralan.

Miljana je odmah u pidžami počela da trenira, a zbog njenog načina treniranja, kao i pokreta, sve gledaoce je uspela da dovede do suza od smeha.

Ovaj snimak je izazvao i mnogo komentara na društvenim mrežama.

- "Ja u teretani", "Ovako treniram kada pokušavam da skinem 3 kilograma za sat vremena", "Eto mene na treningu", "Kada pokušavam da poletim" - pisali su korisnici Instagrama i Tvitera u opisu Miljaninog snimka koji kruži internetom.

U jednom momentu, Kulićeva je, prilikom vežbanja, potpuno pokazala zadnjicu, što su joj zamerili određeni fanovi, koji smatraju da joj ovakve scene više ne priliče.

 

 

Ono što je Kulićevu najviše motivisalo da liniju dovede do savršenstva jeste to što je obnovila odnos sa Lazarom Čolićem Zolom, te je odlučila da promeni život iz korena i slobodno vreme iskoristi u te svrhe, ne bi li se što manje raspravljala sa bivšim dečkom.

Inače, Miljanina majka, Marija, neretko njoj zameri kada se razgoliti ili sebi dozvoli ovakvu vrstu "ispada", pa nije isključeno da će se i povodom ovog snimka oglasiti ili prokomentarisati putem društvenih mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading