OTKRIVENO KAD SE JANJUŠ VRAĆA U ELITU: Zbog ovoga ne može da odustane od rijalitija!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavili su se najnoviji detalji nakon strašne tragedije koja je zadesila porodicu Janjušević!

OTKRIVENO KAD SE JANJUŠ VRAĆA U ELITU: Zbog ovoga ne može da odustane od rijalitija!

Foto: Društvene mreže, youtube.com/Zadruga Official

Nedavna tragedija koja je zadesila porodicu Janjušević ostavila je javnost u šoku. Mihailo Janjušević, najmlađi brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, izvršio je samoubistvo, ostavljajući iza sebe tugu. Sahranjen je bila juče na lokalnom groblju u Prijepolju, mestu koje je bio njegov dom tokom odrastanja.

Mnogi se pitaju da li će se nakon ovoga Janjuš vratiti u rijaliti "Elitu" i kada bi to moglo da se desi, a sad su se pojavili novi detalji. 

Janjuš je u šoku zbog svega i još uvek nije spreman da se vrati u rijaliti. U razgovoru sa najbližima je, kad su ga pitali o "Eliti", rekao da sad nije vreme za povratak, a da će o istom odlučiti sa suprugom Enom, koja je i došla po njega u Šimanovce - ističe izvor blizak porodici Janjušević.

Republika

Foto: Pink, republika

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

Rekao je da će, kada prođe sahrana, sa Enom da se dogovori da li se vraća i kad. Misli da neće izdržati tamo sa tolikim bolom, ali, opet, mora da se vrati da bi zaradio novac za sebe i porodicu. Prijateljima u Prijepolju je rekao da će sačekati da prođe prvi izlazak na groblje, pa će onda videti kad će i kako nazad - priča izvor za Blic.

Ostali učesnici "Elite" nisu bili upoznati sa razlogom Janjuševićevog napuštanja rijalitija, što je izazvalo različite spekulacije i strepnje. Ljubavnica Aneli Ahmić, kao i ostali učesnici, suočavaju se sa neizvesnošću oko Janjuševog povratka, a njegov odlazak je posebno pogodio Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dunja

28.12.2023 17:46

Au pa ovaj se sve vrijeme igrao sa Aneli .Mico je najbolji prijatelj Aneli i sve je tacno sta joj je rekao .Strasno kako neko moze iskoristiti ljudsku slomljenost da bi pravio show .Zena je dosla polomljena a on je zaveo i ismijavao se njenoj zaljubljenosti ,igrao se njenim emocijama.Kakav prlajv igrac je Janjus