MATORA OSTALA BEZ STVARI: Anita joj sve UNIŠTILA, Tomićeva ZAPENILA kao da ima BESNILO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora kivna na suprugu zbog toga što joj je uništila stvari!

MATORA OSTALA BEZ STVARI: Anita joj sve UNIŠTILA, Tomićeva ZAPENILA kao da ima BESNILO!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora

Jovana Tomić Matora je danas imala žestok sukob sa suprugom Anitom Stanojlović u garderoberu, koja joj je pobacala i izgazila stvari, a došlo je i do koškanja, zbog kojeg je reagovalo obezbeđenje. Anita je nakon okršaja otišla da se jada Anđelu, dok je Matora sa Markom Đedovićem ocrnila svoju suprugu.

- Što njoj njena majka ne donese šminku, meni to nije jasno. Za to treba jedan dan - prokomentarisao je Marko.

- Ma nema ona nikoga, ona je krenula da krade i krije moje stvari. Uzela mi je čepove, čarape, sve mi krade - dodala je Matora.

- Strašno, to je baš strašno. Mića skače, a ja da ćutim, ne pada mi na pamet... Mića mrzi Maju, Kačavendu, tebe jer ste dobri sa mnom, a Šakija ne sme, on bi mu odgovorio kao niko. Šta će ona Anđelu da uradi, ona će njega da izmasakrira - govorio je Marko.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora se žali na Anitu

- On je govorio Aniti da će on da sredi sve - rekla je Matora.

- Ja sam ti rekao da si sve pogrešila, najviše je Mića pljuje, a sada sve što se dešava, sada je sve okej. Anđelo nije mutav, on se samo pravi - dodao je Đedović.

- Nemam ja problem sa njim, meni je ona problem. Ona mene pecka mene sve vreme. Govori da je trebalo da sluša Miću prošle godine. Mene samo zanima što je ona meni bacila stvari. Što sam joj rekla da vrati moje stvari - govorila je Matora.

Tomićeva je nastavila da se žali i drugim cimerima.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora se žali na Milici i Terzi

- Ona je meni pobacala svu kozmetiku, jer sam ja poludela jer sam uhvatila da ona uzima moje stvari. I ja joj rekla da mi ne dira više i brijače da mi ne krade, ona je meni sve pobacala i izgazila. Šta sam ja njoj uradila pa je ona meni to pobacala - pričala je Matora Milici Veličković i Bori Terziću.

- Strašno! Je l' ti ostalo nešto? - upitao je Terza.

- Nije ništa, sve je pobacala i izgazila - rekla je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading