SKANDAL! Evo kako je Anita reagovala na Matorinu čestitku od majke, OVE reči su sve NAJEŽILE od sramote!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora ostala u neverici zbog Anitinog poteza.

SKANDAL! Evo kako je Anita reagovala na Matorinu čestitku od majke, OVE reči su sve NAJEŽILE od sramote!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je odgledala porodičnu čestitku povodom novogodišnjih i božićnih praznika, Jovana Tomić Matora ustala je za crnim stolom i otvorila dušu. Naime, Matorina majka bila je vrlo otvorena dok ju je savetovala, a ona se i sama iznenadila kada ju je ugledala, jer kako i sama ističe, nisu iz tog sveta da se oglašavaju u medijima.

Matora se osvrnula i na to da nije očekivala da njena majka spomene Anitu Stanojlović, koja ju je koštala živaca, što su svi podržali kao damski potez.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

 

- Bez obzira na sve, oni su je prihvatili, zato smatram da neke stvari ne zaslužuju, to je jedna mala straćara, jedna skromna porodica, o kojoj bih mogla da pričam tri dana. Dunjica ide u školicu, dete će se udati, dok ja izađem iz rijalitija. Drago mi je da mi pružaju podršku, ali oko oglašavanja, nisu u tom fazonu. Hvala Ermini, da je pozdravim puno, Tiću, znači mi što su se javile, ne znam da li se udala, ali dobro. Sve je dobro, ja ću izdržati, idem dalje, nemojte ni vi da se sekirate - govori Matora u emisiji.

Sa druge strane, kada je voditelj upitao Anitu da prokomentariše, ona je drsko odbila da bilo šta prokomentariše, što je negde Matoru dodatno povredilo, jer im nije čak ni čestitala predstojeće praznike.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović

 

- Ne želim da komentarišem, mislim da imam pravo na to - bila je drčna Anita.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading