ŠOK-PORUKA ZA ANITU I ANĐELA: Muk u Beloj kući, Matora pobegla glavom bez obzira!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anitina majka se obratila ukućanima, pa sve postavila na svoje mesto.

ŠOK-PORUKA ZA ANITU I ANĐELA: Muk u Beloj kući, Matora pobegla glavom bez obzira!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici "Elite" su danas imali priliku da vide svoje najbliže, koji su im poslali praznične čestitke, a Aniti Stanojlović se obratila majka Angelina, ali i sin Aleksej. Anita se, najpre, iznenadila, a onda je briznula u plač, dok joj je Anđelo Ranković sve vreme bio podrška.

Jovana Tomić Matora je cupkala u mestu i čekala da je neko spomene, a zbog malog Alekseja nije skidala osmeh sa lica:

- Mama, ljubim te, ćao svima, volim te - govorio je mali Aleksej.

- Nije mi svejedno ovako kad ga vidim, mnogo mi nedostaje, baš mi fali, često razmišljam o njemu i jako bih volela da ga vidim. Ovako kad ga vidim, bude mi još teže, volela bih da ga zagrlim. Mislila sam da će uključiti vređalicu, da će biti oštrija, nije potkačila nikog odavde. Znam kakav je bio klip pre, svesna sam da me ljudi podržavaju, znači mi što je moja majka uz mene. Sad mi nije poručila da ostanem sama, verovatno vidi Anđelovo ponašanje prema meni - prokomentarisala je Anita.

- Drago mi je što misli ovako, Anita je mlada devojka, ima mnogo da uči i da prođe, možda treba malo brže da sazri da bolje razmišlja u šta se upušta, u kakvom god ona i ja bili odnosu, ja ću je posavetovati i da je odbranim onda kad mislim da treba. Što se mene tiče, ja sam tu - rekao je Anđelo.

- Ja nemam komentar, šaljem poljubac - rekla je Matora kroz smeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading