NI UZ JANJUŠA NIJE USPELA DA PREBOLI ASMINA: Aneli mašta o pomirenju sa Durdžićem, ne može da ga gleda sa Stanijom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je otkrila cimerki da i dalje razmišlja o zajedničkom životu sa Asminom i ćerkom Norom.

NI UZ JANJUŠA NIJE USPELA DA PREBOLI ASMINA: Aneli mašta o pomirenju sa Durdžićem, ne može da ga gleda sa Stanijom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, facebook

Tokom razgovora sa cimerkom Milenom Kačavendom, Aneli Ahmić je otvorila dušu i otkrila kakav je zaista bio njen brak sa Asminom Durdžićem. Njena iskrenost je dirnula mnoge, a njene reči bacaju novo svetlo na njihovu prošlost.

Aneli je iskreno priznala da joj je veoma teško pala propast braka sa Asminom.

 

- Nije mi lako. Prošli smo kroz mnogo toga zajedno, imali smo divne trenutke, ali i teške periode. Nikada nisam mislila da će naš brak završiti na ovaj način - rekla je Aneli sa suzama u očima. Njena iskrenost otkriva duboku emotivnu bol koju nosi zbog kraha njihove ljubavi.

Dok je pričala o svojoj prošlosti sa Asminom, Aneli je otkrila neke neobične detalje koji su intrigirali javnost.

- Znam ja da on sada samo gleda klipove i šalje Staniji. Mi smo sve imali, kuću, porodicu, Nora je uvek bila sa nama, a sada je sama. Ja sam njega mnogo volela, stalno smo ga čekale da dođe sa posla, a on je sve to ugasio i promenio nam život iz korena. Ja mu nisam verovala za Majami, ali eto otišao je - rekla je Aneli.

- Razumem te, kada sam je videla nije mi bilo dobro. Ja za moje ne brinem jer znam da je moj suprug uvek za njih tu - dodala je Milena.

- Ja bih birala da sam kući sa njim i mojim detetom, ali bolje, šta ću sa takvim čovekom. Volela bih da mi nije napravio to što mi je napravio - rekla je Aneli.

- Svi bi voleli da to nije tako, da nema problema, ali to je nemoguće, to je život - rekla je Milena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Divlje jagode

31.12.2023 13:02

Nema od toga nista Asminovoj porodici je jedino vazno da Nora dobija minimalnu alimentaciju zato su je poslali u Bosnu .Da su muslimani svekar i svekrva su trebali raditi sa mladim roditeljima da rijese njihove probleme sto psiholozima,doktorima,bracnim savjetnicima a ne radovati se sto im je sin izigrao majku curice koja je nacinila tek prve korake u zivotu.Podrska Aneli da nadje posao ,svije njeno gnijezdo njenom divnom familijom koja je primila nju i malu