HOROR IZ STANA ANITE I MATORE: Stanojlovićeva zlostavljala suprugu pred detetom?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita i Matora su otkrile šta se dešavala u njihovom stanu i kakve su im bile svađe.

HOROR IZ STANA ANITE I MATORE: Stanojlovićeva zlostavljala suprugu pred detetom?!

Foto: TV Pink/printscreen

Brak Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović okončala je Matea Car, koja je iznela sve o prepiskama sa Anitom, a Stanojlovićeva sada uživa u odnosu sa Anđelom Rankovićem, sa kojim redovno ima vrele akcije, ali i dalje ne želi da ozvaniči vezu sa njom.

Međutim, da njihov brak ni pre nije funkcioniše, govori i činjenica da je Matora nedavno izjavila kako je Anita umela da bude agresivna u svađama, što je i Stanojlovićeva potvrdila:

- Ja nju nikada ne bih udarila u životu, kao što nisam ni jednog dečka nikad, ali kad me pljuješ refleksno mi je poletela ruka, da treba to Aleksej da gleda - objasnila je Anita.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora

 

Matora je, u više navrata, pokušavala da naglasi kako to nije strašno, kao što izgleda, te da je ona prihvatila Anitu takvu, kakva jeste, čak i da je volela tu njenu "crtu", a Anita priznaje da bi volela da se promeni, s obzirom da joj takvo ponašanje više ne priliči.

Podsetimo, danas su učesnicima "Elite" stigle poruke najbližih, a Anita Stanojlović i Anđelo Ranković dobili su poklon i poruku fanova, koja im je dodatno učvrstila odnos i pokazala im koliku podršku imaju.

- Budite nam srećni, nasmejani i svoji. Budite uvek jedno uz drugo... Anita, malo više slušaj Anđela, a ti, Anđelo, budi malo strpljiviji sa Anitom. Šaljemo vam puno pozitivne energije i volimo vas - glasilo je pismo, kako prenosi Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading