POTRESNE SCENE U ELITI, MATORA U SUZAMA: Majka joj ušetala u Belu kuću, pa unela BRUTALNU PORUKU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora je saznala kako njeni roditelji podnose razvod sa Anitom, a jedna informacija ju je rasplakala.

POTRESNE SCENE U ELITI, MATORA U SUZAMA: Majka joj ušetala u Belu kuću, pa unela BRUTALNU PORUKU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je Jovana Tomić Matora imala žestoki obračun sa majkom Anite Stanojlović, u Belu kuću ušetala je i njena porodica, majka i brat, što je Matora veoma emotivno doživela. 

Oni su joj stavili do znanja da su joj najveća podrška, pa joj poručili da je vreme da započne novi život. Tomićeva se rasplakala, a majka je dala sve od sebe da joj olakša dalji boravak u rijalitiju:

 

- Znam koliko si povređena i koliko ti je teško, bilo je i nama. Nemoj se pecati, nemoj da gledaš, slušaj Marka, dobre ti savete daje, nema više priče o tome, kad smo mi prevazišli, i ti ćeš. Pogrešila si i ideš dalje. Ermina te je pozdravila, Tamara, poslali su ti poklone, sve je u redu, prijatelji su ti bili i ostali, nemoj ništa da slušaš, znam da ti je teško. Tijana te je mnogo pozdravila, tetka je u Nemačkoj, pozdravila te je i ona puno, Nikola je rekao da nas sve vodiš na letovanje, šta smo sve preživeli - govorila joj je majka.

- Nemam snage više, krivim sebe za neke stvari...  Nemoj samo vi da se pecate ili komentarišete - plakala je Matora.

- I tata je želeo da uđe, ali bi se rasplakao, jer on teže podnosi, sve gledamo, novi život krećeš. Jovana, ti znaš ko smo mi, nemoj da dozvoliš da te neko poremeti, ljudi nam šalju sve, čak i kad mi ne gledamo - nastavljala je Matorina majka.

- Samo mi vi budite dobro, čuvajte mi tatu - rekla je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading