ŠAMAR REALNOSTI ZA ANELI: Njena majka otkrila da Nora traži Asmina, pa priznala šta zaista misle o Janjušu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je ugledala majku na vratima Bele kuće, pa joj postavila ključna pitanja.

ŠAMAR REALNOSTI ZA ANELI: Njena majka otkrila da Nora traži Asmina, pa priznala šta zaista misle o Janjušu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Aneli Ahmić se iznenadila, kada je ugledala majku na vratima Bele kuće. Odmah joj je pritrčala u zagrljaj, a majka je odlučila da iskoristi ovu priliku i otkrije kako stvari zaista stoje. 

Naime, njena ćerka, Nora, konstantno traži oca, Asmina Durdžića, te je izrazila želju da živi sa njim, a Aneli je želela da zna kakvo mišljenje njena porodica ima o Marku Janjuševiću Janjušu

Aneli je jedva uspela da iskontroliše suze zbog reči majke, a jedno ju je posebno uznemirilo:

 

- Poslala sam poklone za sve, kao da ne umeš da odgovoriš, moraš se braniti. Ovih dana želi da ide da živi sa mamom i tatom, uželela se, to govori - poručila joj je majka.

- Janjuš kakav ti je? - pitala je Aneli.

- Janjuš kao Janjuš, šta da kažem. Sredi se malo, Sita se trudi oko svega - rekla je kratko njena majka.

- Da li je Sita promenila šifru za profil? - ispitivala je Aneli.

- Nešto je bilo hakovano, svašta nam pišu - otkrila joj je majka.

 Anelina majka je ubrzo napustila Belu kuću i imanje u Šimanovcima, a Ahmićeva je imala još mnogo pitanja. Bila je zabrinuta za svoj Instagram profil i hejtere, koji svakodnevno pišu njenoj sestri, Siti, kao i kompletnoj porodici.

Podsetimo, Janjuš je napustio Elitu, nakon što je njegov rođeni brat, Mihailo, izvršio samoubistvo u svom stanu, o čemu Aneli nije obaveštena i dalje, te željno iščekuje njegov povratak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Zanimljivo

31.12.2023 20:32

Da nije Asmin uzeo dijete,otkud sad ta prica mala zeli tatu ? Mozda ja grijesim ali meni je zena djelovala kao da je dosla da vidi Aneli nakon nekog velikog sukoba sa nekim.Ono sto smo vidjeli na YT njena mama je uvijek sredjena zena,veceras je dosla u najgorem izdanju .Nesto se desava

Sjaj u travi

01.01.2024 00:48

Meni je Aneli kao lik Deanie iz davnog filma Sjaj u travi .Skrhana ljubavlju,ostavljanjem kada je bila korak pred nervnim slomom.Scena Aneli kada pita majku o Asminu i Staniji mi je djelovala bas kao Deanie .Ona je pobjegla u rijaliti da ne bi se razboljela od tuge .Majka zna kako je bila slomljena zato je skretala temu .

Ljiljana

03.01.2024 18:25

Baš čudno da Nora želi da ide kod Asmina!!! Mora da je Anelii mnogo dobra i fina mama, kao što se pokušava predstaviti. A to vidimo i sami. Niti je osoba kao žena,a tek majka. Mamai čerka dva belosvetska ološa.🐉🐉💩💩🐒🐒🤮🤮