NIŠTA OD STANIJE, ANELI STIGLA BRUTALNA PORUKA IZ SPOLJNOG SVETA: Sestra razočarana, otkrila njihov dogovor za RIJALITI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Aneli Ahmić se oglasila, pa otkrila da učesnica Elite nije ispoštovala dogovor.

NIŠTA OD STANIJE, ANELI STIGLA BRUTALNA PORUKA IZ SPOLJNOG SVETA: Sestra razočarana, otkrila njihov dogovor za RIJALITI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Darko Tanasijević je ušetao u Elitu, pa poželeo ukućanima srećne praznike, a zatim im podelio poklone i čestitke najbližih. Prva na redu bila je Aneli Ahmić, koja je pokazala paket od porodice, a zatim je Darko pročitao njene čestitke.

Oglasila se ćerka Nora, koja je pozdravila majku i poželela joj srećnu Novu godinu, a zatim je usledila poruka sestre, Site Ahmić, koja je poslala Aneli bitnu poruku, pa joj skrenula pažnju na dogovor, koji nije ispoštovala, te ju je zamolila da to u budućnosti ispravi:

 

- Ja sam došao da vam ulepšam ovo podne, imaćete večeras preozbiljnu žurku, morate da izdominirate. Neki od vas su imali priliku da vide svoje najbliže, poslali su vam pregršt poklona, prva na redu je Aneli - saopštio je Darko Tanasijević.

- Ne mogu ja ovo pročitati - rekla je Aneli, sa knedlom u grlu.

- Očekujem da nas ispoštuješ, iako neki dogovor nisi ispoštovala, nadam se da neće ići dalje od toga. Nora je super, sve je okej - napisala je Aneli sestra Sita Ahmić.

- Pozdrav za Situ, Nora, jedva čekam da dođem i da idemo na bazen - rekla je Aneli i obratila se porodici.

Aneli je jedva uspela da dođe sebi, nakon ovih reči, pa se zahvalila sestri, majci, kao i rođacima, koji su iskoristili ovu priliku da joj poklone nešto, ali i utiču na njeno ponašanje, koje im se, po svemu sudeći, ne dopada u potpunosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading