MATOROJ STIGLA BITNA INFORMACIJA IZ SPOLJNOG SVETA, ODNOSI SE NA ANITU: Zadrugarka zanemela, ovo nije mogla ni da sanja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovani Tomić Matoroj su se obratili najbliži iz spoljnog sveta, pa joj uputili važnu poruku.

MATOROJ STIGLA BITNA INFORMACIJA IZ SPOLJNOG SVETA, ODNOSI SE NA ANITU: Zadrugarka zanemela, ovo nije mogla ni da sanja!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

Jovana Tomić Matora danas obeležava slavu u "Eliti", a odmah se uputila ka Dubiozi, gde je bilo posluženje za ukućane, kao i pokloni i čestitke.

Matora je krenula da čita pisma porodice, a njoj su se, ovim putem, oglasili i mnogi bivši zadrugari, koji su osetili potrebu da joj skrenu pažnju na ponašanje. 

Takođe su joj se obratili i fanovi, kao i porodica, a Matora je ozbiljno shvatila njihove poruke, koje se uglavnom odnose na Anitu Stanojlović i njihov razvod:

- Matora srećna ti slava, Nova godina i svi predstojeći praznici. Ne želim na ovaj lep dan da ti kažem nešto loše, već samo da poštuješ tuđi izbor jer što te ne ubije, to te ojjača. Pozdrav za najstarijeg učesnika, Maju, Jelenu, Ivana i Đedovića - pročitala je Matora čestitku Mikice Bojanića, bivšeg zadrugara, koji joj je i dobar prijatelj.

- Jovana, srećna slava, jako sam ljuta na Žanu - pročitala je Matora Tamarinu čestitku.

- Srećna slava tebi i tvojoj porodici, što se tiče želja, želimo ti puno zdravlja ove sezone, sreće imaš, Bog te je pogledao. Ne zaboravi, bruka i sramota traju doveka. Poslušaj Đedovića i pripremi kokice - pročitala je Matora čestitke od podrške, koja joj je poslala jasnu poruku.

- Nisi više nezrela klinka, jednom u životu sažvaći ego, sujetu i komplekse i kreni dalje. Ovaj put te je Bog spasio na vreme - pročitala je Matora čestitke od podrške.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vešeraj priče.

03.01.2024 11:12

Đedović je sa Milenom i Aneli od Matorine slave napravio vešeraj priče i bilo je mnogo ružno gledati kako su joj okrenuli leđa i pola sata pričaju o Staniji, Aniti, Maji i ostalim novostima koje je ispričala Stanija. Matora sretna, peva i slavi a oni nisuu stanju da izdrže sat vremena bez trača, teorija zavere, straha da ima još nešto što Maja nije rekla Đedoviću a Stanija joj rekla jer, Maja je glupa, reče Đedović i veruje Staniji kojase "pere" preko Anite ...Budalaštine velike a Đedović u panici jer ne raspolaže informacijama spolja, nezna šta i koliko da veruje. Za sve te priče nije ni mesto ni vreme na nečijoj slavi, to je nepoštovanje i nekultura. Slava je sveta i čista, nema tu mesta za prljavštine iz vešeraja.