ANĐELO SAZNAO KOLIKO ANITA IMA FANOVA, PA OZVANIČIO VEZU: Šok-odluka zaprepastila ukućane, Ranković po svaku cenu želi FINALE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković je odlučio da ozvaniči vezu sa Anitom Stanojlović, njegovo izlaganje šokiralo sve.

ANĐELO SAZNAO KOLIKO ANITA IMA FANOVA, PA OZVANIČIO VEZU: Šok-odluka zaprepastila ukućane, Ranković po svaku cenu želi FINALE!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", Milan Milošević je Anđelu Ranković dao priliku da objasni odnos sa Anitom Stanojlović, a on je doneo odluku, koja je, u tom momentu, šokirala mnoge.

Naime, on je rešio da iznenada ozvaniči vezu sa Anitom, iako je dugo tvrdio da neće ući u vezu i da ga to ne zanima. Korisnici društvenih mreža su zaključili da je Ranković opipao teren i da je shvatio koliko zajedničkih fanova ima, te je odlučio da napravi rijaliti priču, koja bi ga mogla voditi do samog finala. S druge strane, Anita je pre dva dana izjavila da je u drugom stanju, što još uvek nije demantovala, pa nije isključeno da je Anđelo odlučio da preuzme odgovornost:

 

- Mislim da nema više potrebe da se dovodi nešto u zabunu. Pre dva dana sam rekao da smo u vezi. Mislio sam da sve ide postepeno pa da vidimo, ali da se ne bi to rastezalo, nastavljamo sa takvim odnosom - rekao je Anđelo.

- I mene je sada iznenadio. Pitao ga je Bebica i njemu je rekao da smo u vezi. Naš odnos je super i jači je od mnogih veza ovde. Pustila sam da ide svojim tokom i to je to. Baš mi je lepo - rekla je Anita.

- Bio sam u fazonu da sve ide što smpontanije, neka se samo ovako nastavi - rekao je Anđelo.

- Ja sam znala da su u vezi, ali nisam želela da pričam - rekla je Slađa.

- Ja sam to rekla, da će ući u vezu. Drago mi je da su ozvaničili nego da se foliraju. Jedva čekam da se neke stvari u odnosima dešavaju - rekla je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
RED

04.01.2024 08:26

Prvo mi nije jasno da iko moze da podrzava ovu mladu ,histericnu radodajku ,drugo ,Andjelo jeste lepuskast momak ali je do koske ljigav ! Izmedju njih nema hemije ,a jos manje ljubavi . Mogu da zavaravaju sebe ,ali publiku ne !