MATOROJ NARUŠENO ZDRAVLJE, OVO KRIJE OD ANITE: Kuka na sav glas, ne može da pomogne sebi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora je priznala kako se zaista oseća, ovo nije smela da kaže za crnim stolom.

MATOROJ NARUŠENO ZDRAVLJE, OVO KRIJE OD ANITE: Kuka na sav glas, ne može da pomogne sebi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora posetila je Drvo mudrosti u Rajskom vrtu, kako bi otvorila dušu i priznala osećanja, o kojima ćuti za crnim stolom.

Osvrnula se na brak sa Anitom Stanojlović, njenu prevaru, pa vezu sa Anđelom Rankovićem, a posebno je istakla na mora da čuva svoje zdravlje, koje je narušeno upravo zbog supružnice, koja joj je uništila život:

 

- Džabe meni deset godina rijalitija, ja nekad ćutim, prećutim. Odvratno se osećam stvarno, smenjuju mi se osećanja. Nema veze sa ljubavlju, neke stvari su počeli ozbiljno da me nerviraju i želim da sačuvam svoje zdravlje - govorila je Matora.

- Najviše bih volela da nisam ovde, ali bi mi onda bio veći poraz, osećala bih se kao da sam se predajem. Najviše me izluđuje kad krene emisija dođe Lepi Mića, ustane Aneli i onda se oni popale kao da ja pravim žrtvu. Oni samo razmišljaju kako će šta da ispadne. Znaš koliko me boli du*e ko će da pobedi, kada me vidiš da pričam sa Markom i Milenom to je to. Proći će me i to, iz osećšanja mi prelazi u gađenje, i tako te neke stvari. Sve to ima svoje, već se osećam super, ja uopšte ne razmišljam o tim nekim stvarima. U principu smenjuju mi se ta neka osećanja. Ja sve očekujem ,ali ima neke stvari gde prosto ako si ušao u neki odnos sa nekim, ako si srećan, u najmanju ruku ne treba ni da me pominje. Neću da ti pričam ništa - rekla je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading