JANJUŠ SE ODAO, PA POTVRDIO DA VEČERAS ULAZI U ELITU?! Aneli će doživeti ŠOK, kad ga ugleda na vratima Bele kuće!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan potez Marka Janjuševića Janjuša zaintrigirao je sve, ovo ga je odalo.

JANJUŠ SE ODAO, PA POTVRDIO DA VEČERAS ULAZI U ELITU?! Aneli će doživeti ŠOK, kad ga ugleda na vratima Bele kuće!

Foto: ATA Images

Kako je produkcija Pinka potvrdila, osim pitanja novinara, večeras će se neko u Elitu useliti i potpuno promeniti tok rijalitija. Najavljeno je vanredno ubacivanje, a uveliko se spekuliše da se radi o povratku Marka Janjuševića Janjuša, koji je imanje napustio, zbog iznenadne smrti rođenog brata, Mihaila Janjuševića.

Janjuš se nije oglašavao na ovu temu, međutim, jedan potez ga je odao. Naime, on je pre nekoliko dana otputovao na Zlatibor, gde se odmorio i pripremio za povratak u rijaliti, a juče se vratio u Beograd, gde je i uhvaćen.

Zadrugar je objavio fotografiju ćerke Krune, uz opis "Život moj", pa su mnogi shvatili da poslednje sate pred ulazak u Elitu provodi upravo sa njom, koja mu je najbitnija osoba u životu i ona mu tokom učešća najviše nedostaje, pa želi da maksimalno nadomesti to odsustvo.

Republika

Foto: Instagram

Marko Janjušević Janjuš sa ćerkom Krunom

 

Ispod ove fotografije na Instagramu su se nizali komentari, a korisnici društvenih mreža su mu poručivali da čuva suprugu Enu i ne ulazi ni u kakve odnose, iako je već stupio u vezu sa Aneli Ahmić, koja ga nestrpljivo čeka.

Janjušević ni na jedan komentar nije odgovorio, a sumnja se i da je već u karantinu, te da mu je oduzet telefon. U svakom slučaju, publika najgledanijeg rijalitija jedva čeka večerašnju emisiju i vanredno ubacivanje, a ko će se useliti na imanje - ostaje nam da ispratimo upravo večeras.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljubica

12.01.2024 16:55

Treba ga izdržati