ISPLIVAO ANITIN SAV PRLJAV VEŠ: Majka joj na njivi radi za dnevnicu, a ona DIGLA KREDIT da stavi silikone - ono što je uradila Matoroj NIJE NAJGORE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnici društvenih mreža urnisali Stanojlovićevu, najstrašnije osudili ono što radi svojim bližnjim!

ISPLIVAO ANITIN SAV PRLJAV VEŠ: Majka joj na njivi radi za dnevnicu, a ona DIGLA KREDIT da stavi silikone - ono što je uradila Matoroj NIJE NAJGORE!

Foto: printscreen/RTVPink

Otkako je majka Anite Stanojlović kročila u Belu kuću kako bi joj čestitala novogodišnje praznike i posavetovala ćerku kako da se ponaša u rijalitiju, nakon što joj je pukao brak sa Jovanom Tomić Matorom, ne prestaje da se komentariše to što Angelina radi na njivi. 

 

Republika

Foto: Pink

Anita Stanojlović za praznike je dobila priliku da porazgovara sa majkom Angelinom

 

Naime, prvo je Milena Kačavenda stavljena na stub srama što ismeva ženu koja pošteno zarađuje dnevnicu na njivi, pa su i gledaoci reagovali i Kumi Internacionale uputili kritiku. 

Međutim, to je među učesnicima "Elite" i dalje goruća tema kojoj se svako malo vraćaju. 

 

Foto: printskrin/instagram

Anita Stanojlović izaziva burne reakcije i korisnika drušvenih mreža

 

Ono što fanovi rijalitija na društvenim mrežama komentarišu, pak, nije posao Anitine majke, već to što je Matorina još uvek zakonita supruga, kako u Beloj kući takođe komentarišu, digla kredit da bi ugradila silikone. 

- Rasprava o terminologiji da li neko radi na njivi i šta podržava ili ne podržava - neki su od komentara na društvenim mrežama na dešavanja u Beloj kući, na koje se dalje nadovezuju: 

- Gore je što Anitina mama radi za dnevnicu na njivi, a kako pričaju u "Eliti" Anita digla kredit da stavi silikone. I onda aplaudiraju Anita je divna jer se promenila, nije u gej vezi, a to što nemaš osećaja ni za majku ni odgovornost prema detetu, tu nikom ništa!

 

Foto: TV Pink

Jovana Tomić Matora od Anite primala udarac za udarcem

 

Podsećamo, Anita Stanojlović je u "Elitu" ušla kao tek venčana sa Jovanom Tomić Matorom, koju je navodno sve vreme varala sa Mateom Car. Hrvatica je iznela u javnost sve detalje njihove afere zbog čega je Matora momentalno zahtevala razvod. 

Nakon višednevnih drama i preklinjanja da joj Jovana oprosti, čim se u Beloj kući pojavio Anđelo Ranković, Anita je okrenula novi list . Umesto ucveljene supruge Jovane Tomić, kojoj je još plus ona bila neverna, uplovila je u vezu sa prvim novim muškarcem. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading