ANELI OD SRAMOTE NE SME DA DIGNE GLAVU: Danima olajavala Janjuša, a sad saznala tragičnu istinu - sve joj se OBILO O GLAVU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojeo je blam, ne sme u oči da ga pogleda!

ANELI OD SRAMOTE NE SME DA DIGNE GLAVU: Danima olajavala Janjuša, a sad saznala tragičnu istinu - sve joj se OBILO O GLAVU!

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš ušao je večeras u Elitu i saopštio takmičarima da je ostao bez brata zbog čega je zavladao muk. On im se kratko obratio, nakon čega je otišao u pab sa Lepim Mićom. Njemu je prišla Aneli Ahmić, odmah da mu pruži podršku. 

- Kad budeš bio spreman, tu sam - rekla je kratko ona. 

Nakon toga ona se povukla u svoj krevet u spavaćoj sobi i zabila glavu u jastuk, pa prolila gorke suze. Sigurno joj nije uopšte prijatno da pogleda Janjuša u oči, sad kad je saznala zbog čega ga nije bilo, a danima je govorila kako neće da ga čeka i da je završila sa njim.

Ja sam sinoć rekla da sam ga ostavila, ali to nije istina. Rekla, pa porekla. Ako je njemu stalo, on će da se pomiri sa mnom nakon svega što sam ja rekla. Za Anđela samo mutav može da pomisli da je istina. Ja sam se digla da odgovaram na pitanja, Ivan je uskočio, njega svi moraju da slušaju. Ja imam prebačaje i to je prosto normalno. Ja ne znam gde je on i šta je - govorila je Aneli Ahmić u današnjoj emisiji.

Aneli već danima povezuju sa različitzim muškarcima, a mnogi jedva čekaju da čuju Janjuševo mišljenje o svemu tome i vide da li će njih dvoje nakon svega nastaviti svoju vezu koju su otpočeli nakon nekoliko meseci druženja. 

Podećamo, Mihailo Janjušević (27), najmlađi rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život vešanjem 25. decembra 2023. godine, a sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju. Tužna povorka je od porodične kuće tačno u podne tada krenula ka groblju, a Janjuševa majka Desanka i otac Predrag bili su potpuno skrhani bolom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading