SAOPŠTENO SVE O JANJUŠEVOJ MAJCI: Prolio GORKE SUZE, pa odmah završio na LEKOVIMA, OVO ga je slomilo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala istina o majci Marka Janjuševića Janjuša.

SAOPŠTENO SVE O JANJUŠEVOJ MAJCI: Prolio GORKE SUZE, pa odmah završio na LEKOVIMA, OVO ga je slomilo!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivši košarkaš i učesnik rijalitija ''Elita 7'' Marko Janjušević Janjuš 25. decembra napustio je Belu kuću zbog samoubistva rođenog brata Mihaila Janjušević. Međutim, nakon sahrane, Janjuš se vratio u Belu kuću, a pre nego što je kročio na imanje u Šimanovcima, on je otkrio sve detalje o svojoj porodici. 

Janjuš je ispratio svog brata na večni počinak u rodnom Prijepolju, a nije krio koliko ga je gubitak i tragedija koja je zadesila njegovu porodicu slomila.

Foto: TV Pink/printscreen

Marko janjušević Janjuš

 

- Mojoj majci će biti lakše kada vidi da se smejem! Ja sam čovek koji voli da se šali. Pokušaću da nastavim da se šalim! - rekao je Janjuš prilikom povratka u Elitu. 

Janjuš je priznao takmičarima da je bio na lekovima za smirenje, a da je prolio mokre suza za svojim pokojnim bratom. 

Podećamo, Mihailo Janjušević (27), najmlađi rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život vešanjem 25. decembra 2023. godine, a sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju. Tužna povorka je od porodične kuće tačno u podne tada krenula ka groblju, a Janjuševa majka Desanka i otac Predrag bili su potpuno skrhani bolom.

Foto: TV Pink/printscreen

Marko janjušević Janjuš se vratio u Elitu

 

Inače, Janjuš je napustio Elitu, kada mu je produkcija saopštila da je njegov mlađi brat izvršio samoubistvo, a Aneli Ahmić nije mogla ni da sluti šta se dogodilo, kao ni ostatak njegovim cimera sa kojima je živeo u Beloj kući, koji će večleras saznati pravu istinu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading