OBJAVLJENE NOVE INFORMACIJE O JANJUŠU: Evo u kakvo je stanju, scena CEPA SRCE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo u kakvom je stanju Marko Janjušević Janjuš!

OBJAVLJENE NOVE INFORMACIJE O JANJUŠU: Evo u kakvo je stanju, scena CEPA SRCE!

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš, učesnik rijalitija "Elita 7", trenutno se oporavlja nakon što je prošle noći ušao u rijaliti šou. Nakon nedavne sahrane svog brata Mihaila Janjuševića, Janjuš je bio pod terapijom koja ga je učinila vrlo pospanim. Na jednom od četiri uživo strima, Janjuš je zatečen kako spava popodne, pripremajući se za večerašnju emisiju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš se vratio u Elitu

 


Oporavak nakon gubitka voljene osobe može biti izuzetno izazovan, a Janjušević Janjuš se suočava sa tim izazovima pred milionskim auditorijumom. S obzirom na emotivnu težinu koju nosi sa sobom, njegovo trenutno stanje je razumljivo, ali i podseća na važnost brige o mentalnom zdravlju u teškim vremenima.

Janjušević Janjuš je bio veoma posvećen bratu Mihailu, kako je to i javno isticao, i njegova prisutnost u rijalitiju nakon takvog gubitka predstavlja hrabrost i odlučnost.

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš se vratio u Elitu

 


Nakon što je fotografija Janjuša kako spava obišla društvene mreže, mnogi ljudi su izrazili svoju podršku i razumevanje za njegovo trenutno stanje. Javni pritisak i konstantno prisustvo kamera mogu biti izuzetno naporni, a Janjušević je sada pod dodatnim stresom zbog svoje emocionalne situacije.

Podećamo, Mihailo Janjušević (27), najmlađi rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život vešanjem 25. decembra 2023. godine, a sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju. Tužna povorka je od porodične kuće tačno u podne tada krenula ka groblju, a Janjuševa majka Desanka i otac Predrag bili su potpuno skrhani bolom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading