ANELI KLEKLA PRED JANJUŠEM I MOLI ZA LJUBAV: Sebičnost Ahmićeve eskalirala, zbog OVE scene će vam POZLITI od blama! "NE MOGU IME DA TI IZGOVORIM"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić klekla pred Janjušem i moli ga za ljubav.

ANELI KLEKLA PRED JANJUŠEM I MOLI ZA LJUBAV: Sebičnost Ahmićeve eskalirala, zbog OVE scene će vam POZLITI od blama! "NE MOGU IME DA TI IZGOVORIM"

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičarka rijalitija ,,Elita 7" Aneli Ahmić tokom večeri prišla je Marku Janjuševiću Janjušu koji je sedeo sa Urošem Stanićem kraj bazena i vodili su neobavezni razgovor o životu. Kada je Aneli prišla Janjušu, klekna je pred njim, uhvatila ga za ruku i pokušala još jednom da ga smota oko malog prsta. 

Međutim, Janjušević joj je poručio da se razočarao u nju i da nema potrebe da ga drži za ruku, jer nisu momak i devojka. Kada ga je upitala da joj objasni šta je ona uradila, Janjuš joj je rekao da samo iz poštovanja prema njoj, je u okej odnosima sa njom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš Elita 7

 

- Držim te za ruku, vidiš - rekla je Aneli. 

- Nismo ti i ja momak i devojka, ne grlim se sa nekim sa kim nisam u odnosu. Ne moraš me držati za ruku - poručio je Janjuš. 

- Ali želim... - kukala je Aneli. 

- Želim i ja mnogo toga u životu... Ej, molim te! Ja sam sasvim normalan! Nemoj da forsiraš, ako nešto treba da se desi, onda će se desiti! Mene niko ne bi mogao da rastavi od tebe, da si bila normalna i dalje bi me držala za ruku, ali stvarno ne idu neke stvari...  - odbrusio je Janjuš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš Elita 7

 

- Razočarala si me... Ja sam sa njima pričao iz poštovanja, iako nisu bili za naš odnos, oni su shvatili da bismo bili -dodao je Janjušević o razgovoru sa Anelinom porodicom, pa dodao:

- Kad budeš izašla, videćeš šta i kako, ako te bude interesovalo, ali te tada neće ni interesovati, sve šta je bilo. Ne mogu ime da ti izgovorim, ti misliš da si najpametnija, ali tebi je smešno!

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

14.01.2024 19:11

Zna se razlog zašto mu se brat ubio i razlog zašto sa njime deset godina nije govorio i imao bilo kakav kontakt. Zato je prigrlio Uroša i odbacio Aneli. Aneli zna da je Uroš razlog njihovog razdora i sasvim se normalno ponaša kao i svaka normalna žena koja želi da je uz svog muškarca i da mu pruži utehu. Nije normalno da umesto žene sa kojom je bio i planirao brak i decu bude u zagrljaju gej osobe. Šta znamo možda je Janjuš kao pokojni brat samo je to vešto krio mbogobrojnim aferama sa damama lakog morala. Oće to.