JECAJI ANELI AHMIĆ SU JEZIVI: U Eliti se pronala TUŽNA VEST, ona nije mogla da dođe sebi!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić se rasula u komade.

JECAJI ANELI AHMIĆ SU JEZIVI: U Eliti se pronala TUŽNA VEST, ona nije mogla da dođe sebi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći Aneli Ahmić doživela je nervni slom, pa je isplakala more suza zbog Marka Janjuševića Janjuša. Naime, tome je prethodnio razgovor u kom je Janjuš sasuo Aneli sve u lice što mu je bilo na duši. 

- Možda nisam bio najidealniji čovek, možda nisam ni dobar, ali prema tebi sam bio. Ne znam ni šta da ti kažem nakon svega. Odaješ utisak kao da si jako bezosećajna, hladna - rekao je Janjuš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić plače

 

Nakon toga Aneli se povukla u spavaću sobu, uvila kosu da u rasulu bude bar skockana, a onda ju je stiglo sve, te emotivna kriza izazvala je lavinu suza, a Miona Jovanović je pokušala da je uteši. 

- Nema šanse da ne bude sve u redu pre ili kasnije, ti si imala neke debilne izjave ali proći će sve to, nemoj mnogo da se nerviraš. Saberi se. On je samo uvređen, nije ti rekao da ne želi sa tobom zauvek. Ja ti kažem iskreno uvek, moraš ti malo da sagledaš i sa njegove strane - rekla je Miona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić plače u Eliti

 

- I šta ja da radim sada, da mu prilazim svakog dana, ja imam potrebu da mu stalno priđem? - pitala je Aneli.

- Kako osećaš tako uradi, smekšaće on sigurno samo polako, nisi ti njemu bilo ko, ima on prema tebi jake emocije zato se toliko i naljutio, mislim da je normalna ovakva njegova reakcija - dodala je Miona.

- Ništa mi ne govore, samo kažu da je ljut i da još uvek ne želi ništa da priča. Razočarala sam ga i sad ne znam šta da radim - rekla je Aneli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading