BEŽI OD NJIH, JURE TE JER TRAŽE KADAR! Mensur posavetovao Janjuša, pa mu poručio da se kloni Maje i Aneli!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ti si u fazi za koju ne znaš koliko će vremena da ti treba dok sve prođe, možda nikad ni ne prođe, pričao je Mensur.

BEŽI OD NJIH, JURE TE JER TRAŽE KADAR! Mensur posavetovao Janjuša, pa mu poručio da se kloni Maje i Aneli!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mensur Ajdarpašić pričao je nasamo s Markom Janjuševićem Janjušem, pa mu je rekao da mora da preseče i da se na neko vreme skloni od Maje Marinković i Aneli Ahmić, jer smatra da one sada samo traže kadar preko njega. On mu je objasnio da one po svaku cenu hoće da mu se približe jer je on u žiži javnosti zbog nedavne smrti brata Mihajla, pa mu je rekao šta bi bilo najbolje za njega. 

- Ove žene su sad nešto što ti najmanje treba. Svaki dan pričamo o istoj stvari, ali razumem i tebe. Nećeš da budeš grub. One sad traže kadar preko tebe, koliko god to zvučalo grubo. Maja i Aneli ti se dodvoravaju, a ne vide koliko su providne. Mislim da treba da se distanciraš na neko vreme i da zaboraviš na komunikaciju s njima - rekal je Mensur, pa je dodao:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mensur Ajdarpašić

 

- Ti si u fazi za koju ne znaš koliko će vremena da ti treba dok sve prođe, možda nikad ni ne prođe. Bol za bratom će uvek da bude tu, samo je pitanje kako ćeš ti da se nosiš sa time. Ove to ne razumeju, kao što ne razumeju ništa u životu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

Janjuš se složio sa Ajdarpašićem, pa je rekao da će da ga posluša.

- Sve znam brate moj! Ovoj jednoj sam već rekao da ne mogu da budem u njenoj blizini, a ova druga, sa njom tek isto! Imam faze kad mi se samo leži po ceo dan, ali ne mogu to. Moram ovde da se krećem, neće meni biti lakše ako preležim dan. Moram da imam neku zanimaciju - rekao je Janjuš.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading