RASKINULI ANĐELO I ANITA: Fanovi digli paniku, izdali zvanično saopštenje! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je promaklo kamerama!

RASKINULI ANĐELO I ANITA: Fanovi digli paniku, izdali zvanično saopštenje! (FOTO)

Foto: Pink

Popularni par iz rijaliti programa "ElitaAnđelo Ranković i Anita Stanojlović privlače veliku pažnju svojim odjosom, a kako imaju veliki broj fanova, isto tako mnogi ljudi ni ne veruje u ovaj odnos i misle da su zajedno samo zarad rijalitija i glave priče u programu. Iako su komentari različiti, oni su iz dana u dan sve bliži i gotovo po ceo dan provode zajedno. 

Međutim, poslednjih dana njih dvoje imaju sve veće oscilacije u odnosu i svađe postaju sve češće. Iako oni za sad uspevaju da izađu na kraj sa problemima i na kraju se pomire, izgleda da je juče došlo do ozbiljnijeg sukoba, koji je promakao kamerama, ali budom oku njihovih fanova ništa ne može da promakne.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

Naime, jedna fan stranica dobila je brojne poruke da nešto nije u najboljem redu sa aktuelnim rijaliti parom, zbog čega je nastala panika među fan profilima. 

Jedan fan profil odlučio je da se oglasi povodom ove situacije i smiri paniku koja je nastala. 

- E ovako, pošto se piše da su Anita i Anđelo raskinuli mi kažemo da nisu raskinuli jer kad je bila emisija slatko ga je gledala to što ne sede jedan pored drugog ne znači da su raskinuli, oni se vole i neće da raskinu. To što ste vi shvatili da su raskinuli pogrešno ste informisani - napisao je jedan fan profil.

Republika

Foto: instagram.com

Fan stranica Anđela i Anite se oglasila povodom njihovog raskida

Poznato je da Anđelo i Anita imaju probleme u vezi, ali iako su po svemu sudeći neku svađu uspeli da sakriju od kamera, izgleda da fanovima nije ništa promaklo, kako sukob i mogući raskid, tako ni pomirenje koje se desilo nakon toga. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading