ANITA IZGUBILA SVE PARE ZBOG MATORE: Isplivale nove prljavštine, tek joj se sprema PAKAO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić brutalno napljuvala još uvek zakonitu suprugu!

ANITA IZGUBILA SVE PARE ZBOG MATORE: Isplivale nove prljavštine, tek joj se sprema PAKAO!

Foto: youtube.com/pink.rs, Shutterstock

Jovana Tomić Matora čim je otvorila oči počela je da pljuje svoju još uvek zakonitu suprugu Anitu Stanojlović, zbog sukoba koje imaju, ali i njene ljubavne veze sa Anđelom Rankovićem. Matora je sedela sa Milicom Veličković i brutalno oplela po Aniti, nazivajući je folirantom koji sve radi zarad glavne teme u rijalitiju. 

- Ona je rekla da je bila sa Zolom zbog rijalitija, zamisli to... Meni je to strašno. Ona ne bi bila ovde da nije tebe, a kao kaje se. Da nije bilo tebe, ne bi bilo ničega - rekla je Milica.

Ma daj, ona pravi priču stalno. Da nije bilo Anđela ona bi mene drk*la sve vreme. Kaže meni sinoć Anđelo kako je ona izgubila sve pare zbog mene.To je takva laž, ona i ja smo se u januaru spojile, a ona je do tada imala kazni. Ja jesam ljubomorna, a ona je bila više posesivna i meni je to prijalo, upropastila me je - govorila je Matora.

Ona je na debati rekla što je to uradila, kao ne kaje se, jer joj je sada lepo. Sve radi za kadar - zaključila je Veličkovićeva. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora ogovara Anitu Stanojlović sa Milicom Veličković

Ona je ušla u vezu sa Zolom sa vrata, pa je zbog lisica bila sa Markom Markovićem, a onda se smuvala sa mnom. Ona se posvađala sa njim pa se ljubila sa mnom. Ona je nakon toga imala s*ks sa Zolom u veceu dok je Miljana bila ispred. Ja sam preko svega toga pršla, ali ćutim mnogo toga - nastavila je da komentariše Matora. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
dušanka

19.01.2024 05:22

MIJE MI ŽAO ZLOTVORKE LAKOG MORALA...NEKA SE OPET PREBACI NA GEJ VEZU...DA SE UNOVČI...