OVAKO JE IZGLEDAO RAZGOVOR JANJUŠA I ANELINE SESTRE: Ahmićeva potonula, niko nije mogao ni da nasluti šta se desilo van Elite!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je saznala detalje razgovora Janjuša i njene sestre Site.

OVAKO JE IZGLEDAO RAZGOVOR JANJUŠA I ANELINE SESTRE: Ahmićeva potonula, niko nije mogao ni da nasluti šta se desilo van Elite!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na samom početku emisije "Pitanja novinara",  Darko Tanasijević je "propitao" Marka Janjuševića Janjuša, koji je prvo priznao da se veoma loše oseća i da mu je i dan-danas teško zbog činjenice da njegovog mlađeg brata, Mihaila, više nema.

Kasnije se osvrnuo na odnos sa Aneli Ahmić, na koji je stavljena tačka, nakon što je Janjuš pročitao i video sve što je ona skrivala u Eliti, a čini se da je sada bio nikad iskreniji, te je priznao i detalje razgovora sa njenom sestrom, Sitom Ahmić, sa kojom se čuo kada je napustio velelepno imanje u Šimanovcima. 

On se trudio da bude maksimalno korektan, pa nije želeo da joj pokaže koliko je ljut, ali kako i sam kaže, Sita je sve shvatila:

 

- Iskreno, nije bilo teorije da ja to ne pročitam, kad sam izašao. I kada sam se čuo sa njenom sestrom, rekao sam joj da nisam ljut, ali je ona shvatila da sam razočaran. Pronalazim razumevanja i za nju. Prvo je za Alena, ove druge stvari ne želim ni da komentarišem. Neću je dirati, iz besa sam sinoć rekao i da mi se gadi, želim joj sve najbolje, neka se bori, kao što se svi mi borimo. Ona ima lični sukob sa Majom, to me se ne tiče. Jednostavno, te noći, kad sam tek došao, stvarno me nije zanimalo da razgovaram sa njom o svemu tome. Bilo bi drugačije, da nije ovakva situacija. Ne mogu da kažem da me ne voli, ali to nije to, nije to prava ljubav, stvarno tako mislim. Ona sama sebi skače u stomak - govorio je Janjuš na temu njegovog odnosa sa Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Katastrofa

19.01.2024 23:47

Treba da joj Asmin regularnim ptem oduzme dete.Majka šmrče kaoku a uzput se kreše za 5o eura Izjavu dala medjim,a našem novinaru, devojka koja je vrlo dobro poznaje, /kako je izjavila/ čak ima dokaze za sve. To majka,fuj...