PROGLAŠEN NOVI VOĐA U "ELITI": Kad su čuli OVO ime svi su se ŠOKIRALI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proglašen novi vođa u rijalitiju ,,Elita 7".

PROGLAŠEN NOVI VOĐA U "ELITI": Kad su čuli OVO ime svi su se ŠOKIRALI!

Foto: shutterstock

U toku protekle noći, Helena Foks je napustila rijaliti šou "Elita". Ona je izgubila u duelu sa Snežom Jovičić i Anđelom Šparavalo, nakon što je dobila najmanji broj glasova od publike. Ovo iznenađenje je ostavilo mnoge gledaoce u šoku, ali je istovremeno i podstaklo veliku pažnju javnosti.

Helena je, tokom svog gostovanja kod voditeljke Ane Radulović, ostavila pisamce u kojem je imenovala novog vođu među takmičarima, a to pismo je nedavno stiglo u vilu Elite. U svom izboru, Helena je odlučila da za novog vođu postavi Mariju Malivuk, čime je dodatno začinila već uzburkane odnose među učesnicima.

Foto: TV Pink/printscreen

Helena Foks

 


Odlazak Helene Foks izazvao je različite reakcije među preostalim takmičarima. Neki su izrazili žaljenje zbog njenog odlaska, dok su drugi bili šokirani njenim izborom za novog vođu. Ova neočekivana promena dinamike unutar vile dodatno je zakomplikovala situaciju među učesnicima, te se očekuju burne reakcije u narednom periodu.

Foto: printscreen/RTVPink

Marija Malivuk novi vođa

 


Helena Foks je tokom svog boravka u rijaliti šou "Elita" privukla pažnju publike svojim kontroverznim stavovima i postupcima. Njena odluka da napusti šou ostavlja prostor za brojne spekulacije o tome kako će se dalje odvijati takmičenje, kao i ko će preuzeti ulogu vođe nakon imenovanja Marije Malivuk.

Svojim odlaskom, Helena je ostavila dubok trag u "Eliti", a njeni dalji potezi će svakako biti tema brojnih rasprava kako unutar vile, tako i van nje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading