UČESNICA HITNO UKLONJENA IZ ELITE: Obezbeđenje odmah reagovalo, takmičari se RAZBEŽALI (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao snimak haosa u rijaliitju!

UČESNICA HITNO UKLONJENA IZ ELITE: Obezbeđenje odmah reagovalo, takmičari se RAZBEŽALI (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici rijaliti programa "Elita", Danijel Dujković Munjez i Marija Malivuk, već na samom ulasku na imanje u Šimanovcima sukobili su se oko raspodele budžeta, što je bio samo početak njihovog turbulentnog odnosa. Danas je taj odnos eskalirao do neslućenih razmera, a sve je kulminiralo u žestokom okršaju, a snimak haosa iz Bele kuće isplivao na Instagram stranici posvećenoj popularnom rijalitiju.

Naime, u snimku se može videti kako su predmeti poleteli preko crnog stola, a takmičari su se hitro sklanjali dok je obezbeđenje po hitnom postupku reagovalo na incident, kako bi sprečili fizički okršaj koji je strogo zabranjen u "Eliti".

Nakon sukoba, Malivukova je izvedena, što se takođe može videti u spornom video snimku, čime je jasno da situacija između njih dvoje dostigla tačku ključanja. Šta se tačno dogodilo, možete pogledati OVDE.

Nakon što je snimak sukoba između Munjeza i Marije procureo u javnost, društvene mreže su preplavljene komentarima publike. Mnogi izražavaju šok i nevericu zbog eskalacije sukoba, dok se drugi pitaju kakve će to posledice imati po dalji tok rijalitija.

Dok su sukobi unutar rijalitija "Elita" sve učestaliji, publika s nestrpljenjem iščekuje naredna dešavanja. Svaki novi dan donosi nove intrige, saveze i sukobe među učesnicima, a odnos između Munjeza i Marije samo je jedan od mnogobrojnih zapleta koji intrigiraju gledaoce.

Osim toga, produkcija je najavila uvođenje novih izazova i nagrada, čime će dinamika takmičenja dodatno biti podstaknuta. Sve ovo dodatno podgreva uzbuđenje među vernim pratiocima ovog popularnog rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading