MILJANA ZADIGLA HALJINU, UČESNICI ELITE OSTALI U ŠOKU! Kulićka nesvakidašnjim plesom napravila karambol! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlijka je sve nasmejala skečom, s obzirom da je poznato da ovo inače radi kad je u dobrom raspoloženju.

MILJANA ZADIGLA HALJINU, UČESNICI ELITE OSTALI U ŠOKU! Kulićka nesvakidašnjim plesom napravila karambol! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Miljana Kulić bila je neuobičajeno raspoložena, pa je stala ispred kamere u Beloj kući u nameri da igra i zabavi gledaoce. Ona je u jednom trenutku zavrnula haljinu, pa je ostala samo u brushalteru i donjem vešu, što je šokiralo njene cimere, ali joj na tome nisu zamerili. Nišlijka inače ima situacije u kojima se potpuno otkači kada igra, a ovaj snimak počeo je munjevitom brzinom da se širi na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Inače, ona je sada u dobrom raspoloženju, a nedavno je bila u strahu jer se brinula za zdravstveno stanje bivšeg dečka Nenada Macanovića Bebice, koji je iznenada izveden iz rijalitija zbog bolesti. 

Nenad Aleksić Ša je u dvorištu sedeo sa cimerom nakon što je tražio od produkcije da razgovara sa njima, a u jednom trenutku se čulo sledeće na snimcima koji su se pojavili na Instagramu:

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana Kulić

 

- Izveli su Bebicu sada, odveli ga u Hitnu. Nešto se dešava, izgleda da ima neki zdravstveni problem i da mora da uradi sve preglede - rekao je učesnik "Elite".

Ispod ovog videa su odmah počeli da se nižu komentari, te su zabrinuti fanovi rijalitija otkrili da ovo nije prvi put da ga izvode.

"Ima problem sa visokim pritiskom", "I sinoć je usred nominacija išao u Hitnu", "On je rekao da će izaći dok je Ša pravio dramu", "Otišao po informacije", "I ja se brinem za njega", bili su samo neki od komentara. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Snezana

22.01.2024 21:54

Majko draga...

djole

23.01.2024 09:52

Lutkica mamina - uzas