SA ANITOM ĆU DA BUDEM NAPOLJU! Anđelo presekao, evo ŠTA JOŠ planira da uradi kad je odnos sa cimerkom u pitanju! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meni samo nije jasno zašto mi se ovako nešto dešava svaki put u rijalitiju!

SA ANITOM ĆU DA BUDEM NAPOLJU! Anđelo presekao, evo ŠTA JOŠ planira da uradi kad je odnos sa cimerkom u pitanju! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Učesnik Elite Anđelo Ranković kaže da će Aniti Stanojlović, prema kojoj gaji simpatije da da šansu tek u spoljnom svetu, jer je shvatio da u rijalitiju nema uslova da se njihov odnos razvija na pravi način.

Maneken kaže da je uveren da će napolju stvari da budu mnogo lakše, jer nema osuda od strane cimera i kamera koje prate na imanju svaki njihov korak.

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

 

- Anita mi je mnogo slatka, ali među nama ovde ne može da se desi ništa ozbiljno. Osude se dešavaju sa svih strana, a kako bismo mogli da razvijamo naš odnos treba nam mir. Hoću sa njom da budem napolju, ovde unutra šanse za to ne postoje - počeo je Ranković, pa je nastavio:

- Meni samo nije jasno zašto mi se ovako nešto dešava svaki put u rijalitiju. Ne mogu da se kontrolišem, znam da ovo što radim nije ispravno, ali rešenje nemam. Mogu samo da prećutim i da se izvinim ako nekog usput promenim!

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

 

Inače, Anđelo i Anita Stanojlović danima imaju žestoke svađe sa Milicom, koja je najavila da će odmah posle "Elite" cimerki da zagorča život tako što će na Anđela pustiti svoje drugarice. 

Moje drugarice ću da pustim na jednog momka odavde, one ga i poznaju pa ćemo da videmo da li će ostati u vezi. Ne može neko ko dolazi "Lastom" do Beograda meni nešto da priča ovde. Ja u duši nosim dobrotu, empatiju ali i alkoholizam i sve što mi nameću - rekla je Milica, pa nastavila: 

- Znam da je Apolon sa Zvezdare Karić, ne znam da li je to tačna reč ali sam čula za Karića da je ozbiljnija glava. Neću da se uhvatim za konkretnu reč, ali sam čula za samo jednu osobu sa Zvezdare, Karića. Ovde se ljudi hvataju za reći, Anđelo je lep i kulturan, a upao je u kandže koje će ga skupo koštati, sinoć je hteo da ide kući i počeo je da plače. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

26.01.2024 05:14

TA PROMISKUITETNA OSOBA, KOJA NEMA MORALA, NI SAVESTI I JESTE ZA TEBE LJIGAVCA, BESKIČMENJAKA...ĆERKE IZ DOBRIH FAMILIJA, LEPO VASPITANE, MORALNE I NISU ZA TEBE, KOJI SI KOPILE...ISKOMPLEKSIRAN U SVAKOM POGLEDU...UŽAS U SVAKOM POGLEDU...