"KO JE TVOJA MOĆNA TETKA POLITIČARKA?" Anđela Šparavalo suočena sa ISTINOM, nije smela da PISNE o OVOJ temi, pa shvatila šta se izlanula!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Šparavalo morala da objasni šok detalje iz njenog života.

"KO JE TVOJA MOĆNA TETKA POLITIČARKA?" Anđela Šparavalo suočena sa ISTINOM, nije smela da PISNE o OVOJ temi, pa shvatila šta se izlanula!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičarka ,,Elite 7" Anđela Šparavalo tokom emisije ,,Pitanja novinara" dobila je pitanje da objasni ko je njena tetka i da li će joj ona pomoći u sudskom postupku, koji će njen ujak pokrenuti protiv nje, zbog tvrdnji koje je iznela. 

Naime, poznato je da je Anđela istakla da je njen ujak bio vrlo nasilan navodno prema dedi, ali i da ima moćnu tetku, koja se bavi politikom, navodno, te da će joj ona pomoći u svemu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo

 

- Ko će svedočiti na sudu koji pokreće protiv tebe tvoj ujak, jer si mu napakovala na televiziji zlostavljanje nad starim, nemoćnim, šlogiranim licem, koje nikada nije ni bilo šlogirano? - upitao je novinar. 

- Pa evo, ako ovo gleda moja ujna, neka se oglasi, nisam u kontaktu sa njom 6 godina, ali ona je svemu prisustvovala, zato je i otišla od kuće, neka se oglasi ona, neka sve iznese, može ona da mi svedoči ili ta žena kojoj je napravio dete...  - rekla je Anđela.

- Reci mi Anđela, da li će ti u tom postupku sudskom, možda pomoći moćna tetka, koja ispada da je imaginarna, jer tvoja mama kaže da ne pstoji? Kako se zove? - upitao je novinar.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

 

- Ne, ne smem da kažem! Neću da pričam o tome, ne želim da pričam o tome, o mojoj tetki, kada budem izašla, ja ću doći i reći, ali da me sada ljudi ovde pritiskaju, neću ništa da potvrđujem. Moja tetka postoji, verovatno je ljuta - objasnila je takmičarka. 

- Čime ti se bavi tetka? - upitao je novinar. 

- Bavi se politikom - dobacila je Slađa Lazić. 

- Tvoji roditelji ne znaju o kome ti pričaš, kažu da ta tetka ne postoji - objasnio je novinar. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

28.01.2024 06:29

Lazljivu, izbecenu , napumpanih usana budaletinu, pod hitno na lecenje .