VOLEO SAM DA MIRIŠEM ŽENSKI DONJI VEŠ! Ivan Marinković otkrio šta mu je fetiš, Jelena sve potvrdila! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Evo Jeca sve zna! Videla je neke stvari, ali to nije za kamere!

VOLEO SAM DA MIRIŠEM ŽENSKI DONJI VEŠ! Ivan Marinković otkrio šta mu je fetiš, Jelena sve potvrdila! (FOTO)

Foto: ATA Images

Ivan i Jelena Marinković

Učesnik Elite Ivan Marinković ćaskao je sa cimerima u spavaćoj sobi da mu je fetiš ranije bio da miriše ženski donji veš, te i da su njegovi prijatelji upoznati sa time.

- Voleo sam kao mlađi da mirišem veš devojaka sa kojima sam bio. Pričao m periodu kad sam bio baš klinac. Kasnije je to isto ostalo, a onda se vremenom smanjivalo - počeo je Ivan, pa se smejao kada se okrenuo prema Jeleni Ilić:

Foto: RED TV Printscreen

Ivan Marinković i Jelena Ilić

 

- Evo Jeca sve zna! Videla je neke stvari, ali to nije za kamere!

U tom trenutku se približio Lepi Mića, koji je načuo o čemu par priča.

- Sad mi je bolje da slušam o donjem vešu nego o ovim dramama koje se dešavaju po ceo dan. Dosta mi je Janjuša, Maje i Aneli! Ovo je rijaliti, treba nam neki zdrav humor, neki zadaci da se malo zabavimo. Ne mogu više ovu dramu! Mislim, ja sam navikao na sve to, ali ovo predugo traje - pričao je Mića kroz smeh.

Inače, Ivan je bio u žiži javnosti pre neki dan jer je trebalo da se održi ročište sa Anom Čurčić, koja je podnela protiv bivšeg cimera tužbu zbog uvreda koje je izneo na njen račun. Međutim, Ana se nije pojavila na zakazanom ročištu, budući da je, kako je otkrila za Republiku, na poslovnom putu.

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan Marinković i Ana Ćurčić

 

Marinković je u pratnji članova produkcije i pripadnika obezbeđenja, a zatim je uslikan ispred Drugog osnovnog suda u Beogradu. Pre ulaska u sudnicu, Ivan je pušio cigaretu i nije razgovarao sa prisutnima. Nakon desetak minuta provedenih na sudu, Ivan je napustio zgradu i otkrio da je suđenje odloženo zbog promene sudije. 

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading