PRODUKCIJA IZVELA ANELI AHMIĆ IZ ELITE: Otkriveni svi detalji po napuštanju rijalitija, evo sa kim se PRVO NAŠLA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić napustila Elitu, pa otkriveni svi detalji!

PRODUKCIJA IZVELA ANELI AHMIĆ IZ ELITE: Otkriveni svi detalji po napuštanju rijalitija, evo sa kim se PRVO NAŠLA!

Foto: Pink

Kontroverzna starleta Aneli Ahmić proslavila se učešćem u rijalitiju ,,Elita 7", a nedavno je napustila velelepno imanje u Šimanovcima u pratnji ljudi iz produkcije, zbog sudskih sporova koje ima sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem

Tokom prošle emisije ,,Pitanja novinara" čovek iz produkcije, Darko otkrio je sve o napuštanju Aneli iz ,,Elite", gde je provela vreme, kao i sa kim je imala kontakt. 

Foto: ATa images, Pink

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 

- Što se tiče Aneli i njenog izlaska jednodnevnog iz Elite, to su proverljive stvari i kod institucijama u Sarajevu i kod notara, gde je Aneli bila u prisustvu produkcije koja ju je pratila, nije imala kontakt ni sa kim osim sa advoaktivom i notarom, to je vrlo proverljivo - rekao je novinar Darko uživo u programu. 

Te večeri, u jednom trenutku Aneli je pozvala Asmina da dođe u "Elitu" i da idu na poligraf, a onda joj je Darko Tanasijević otkrio da je Asmin dobio poziv za emsiiju, koji je odbio. 

- Da li je spreman da dođe ovde i da idemo na poligraf? Ja sam spremna za sve što izgovaram - govorila je Aneli. 

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić Elita 7

 

- Mi smo ga pozvali da dođe, a on to nije hteo i odbio je. On je pozvan u emisiji "Pitanja novinara" da dođe u emsiji - otkrio je Darko. 

- Ne bi mogao da iznese tolike laži i bude miran, jedino da dođe na nekim najjačim lekovima i da bude miran, pa da nema mimiku na licu. Ja njega poznajem, živela sam sa njim godinama - nastavila je da objašnjava Aneli. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading