TRANSFER BLAMA ANELI AHMIĆ: Skandalozni snimak kruži internetom! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić postala glavna sprdnja korisnika društvenih mreža!

TRANSFER BLAMA ANELI AHMIĆ: Skandalozni snimak kruži internetom! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

Internetom kruži snimak iz rijalitija "Elite" koji je postao pravi hit, a glavna zvezda ovog snimka je takmičarka Aneli Ahmić. Naime, tokom jednog razgovora sa voditeljem, Aneli je izazvala salve smeha kada nije uspela da izgovori reč "bojler", već je umesto toga izgovorila "boljer".

Ovaj neobičan izraz odmah je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi korisnici su se našalili na račun Aneli i njenog "boljera". Snimak je podeljen hiljadama puta, a komentari ispod objava su se samo nizali.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita

 


Nakon što je snimak postao viralan, reakcije javnosti nisu izostale. Mnogi su se složili da je Aneli svojim neobičnim izrazom uspela da ih nasmeje, dok su drugi istakli da je ovo još jedan primer kako rijaliti šou programi mogu da iznedre urnebesne trenutke.

Iako je Aneli Ahmić bila relativno nepoznata javnosti pre učešća u rijalitiju, njen smešni izraz "boljer" je definitivno skrenuo pažnju na nju. Mnogi su počeli da je prate na društvenim mrežama i komentarišu njen svaki potez, a čini se da je ova neobična situacija samo doprinela njenom šarmu i popularnosti.

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić Elita

 


I dok je Aneli postala hit na internetu zbog ovog smešnog izraza, ostali takmičari iz rijalitija su podržali Aneli i istakli da je u pitanju jednostavno nespretnost u govoru, te da je ona inače veoma zabavna i simpatična osoba.

Iako je Aneli možda bila zbunjena u trenutku kada nije uspela da izgovori reč "bojler", njen neobičan izraz "boljer" definitivno je nasmejao mnoge. Ovaj snimak je još jednom pokazao koliko internet može brzo da proizvede nove internet senzacije, a Aneli Ahmić je postala nova zvezda na društvenim mrežama zahvaljujući jednom jednostavnom, ali urnebesnom trenutku.

- Ti ćeš kupiti svojoj ženi i detetu najpre boljer (bojler), po nekoj logici - rekla je Aneli. 

Detaljnije u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading