TRAŽIO JE DA MU ŠALJE PARE NA RAČUN! Marija Kulić otkrila šta je Zola pisao njenoj ćerki, ovo su NOVI DETALJI! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa dobro Miljana pored njega nije videla, a ja ako ga sretnem, već sam pričala o tome šta će da ga snađe - rekla je Nišlijka za medije.

TRAŽIO JE DA MU ŠALJE PARE NA RAČUN! Marija Kulić otkrila šta je Zola pisao njenoj ćerki, ovo su NOVI DETALJI! (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs

Bivši rijaliti učesnik Lazar Čolić Zola izazvao je veliku pažnju javnosti objavom snimka na društvenoj mreži TikTok, na kom je otkrio da se nalazi na tajnoj lokaciji.

U snimku koji je okačio, Zola je izjavio da je bio primoran da pobegne od svoje bivše devojke, Miljane Kulić, koja ga je navodno pratila u stopu. Međutim, pojavili su se novi detalji.

Sada se oglasila Miljanina majka Marija Kulić, koja je otkrila za medije da joj je ćerka prenela kako se Zola obratio SMS porukom, u kojoj joj je navodno tražio da mu pošalje novac, ne želeći i dalje da otkriva gde se nalazi.

Foto: Pink

Marija Kulić i Zola

 

- Zola nikome nije rekao gde se nalazi, ali bitno je da zna da traži pare! Nije mi jasno kako čovek nema ni gram obraza, mada je poznato da nikad nije ni imao! Šta da vam kažem! Miljana mi je rekla da je molio za neki novac, da mu se pošalje na račun više od hiljadu evra! Zamislite čoveka koji je u stanju da tako nešto traži od osobe koju je maltene uništio! Ništa dobro Miljana pored njega nije videla, a ja ako ga sretnem, već sam pričala o tome šta će da ga snađe - rekla je Nišlijka za medije.

Inače, Zola već neko vreme zarađuje preko društvenih mreža i gde često deli delove svog privatnog života sa pratiocima. Objavljivanje videa na TikToku samo je jedan u nizu poteza kojim je Zola privukao pažnju javnosti.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Snezana

07.02.2024 12:44

Taj Zola mi je jasan, olos pa olos, ali ne mogu da shvatim Miljanu! Dokle vise Miljana? Kako ne shvatas da te ne voli i da te samo iskoriscava i laze? Kako ne moze to da shvati uopste mi nije jasno. Da li je toliko bolesna ili je nenormalno sebicna i nedokazana. Sta li je to? Ima sina, bolesne roditelje, ma sebicna je i bezobrazna strasno!

JA

07.02.2024 12:55

Ne bih se iznenadila da je Zola zaista trazio pare ,ali kada to Muljana izjavi - e onda debelo sumnjam, jer ce ona sada sve uraditi da ga ocrni i da se opere od odlaska i jurenja za njim . LAZE konstantno i covek vise ne zna da li i kada govori istinu !

Bas

07.02.2024 15:25

Miljana nikad ne govori istinu.

Milivoje

07.02.2024 17:49

Zola raskinuo sa psiho Mixy jer ga je tukla i polivala..."Evo Milane,sad cu biti iskrena.U dete se kunem,u bolesne roditelje da mi je oteo 46.000 evra."1.238.445 put...Zola ne popusta..Naredni dan.."Darrrko u dete se kunem da mi je uzeo 28.000 evrrra..ups..ne 36.000 aaaaa uuu jel mozes da ih utisas bolesna sam ne mogu da prricam"..Zola se pomirio sa psiho Mixy.."Milane sve sam slagala nije mi duzan,u afektu,nisam pila terrapiju,bilo mi je lose..Ja molim prrodukciju da me vodi u crrrkvu da molim da mi se oprrrosti po 1.333.448 put..."Marija Kulic zadruga 3:"Ona je olos ja njoj nista ne verujem!" Hahahahaha i tako z 4 z5 z6 z7......verujemo porodici Kulic sve sto izjave.