ANITA KREĆE U POHOD NA NOVE MUŠKARCE: Anđelu dala šut-kartu, ovaj haos će Matoru VRATITI U ŽIVOT!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva raskrinkana, bila je sa njom samo zbog rijalitija!

ANITA KREĆE U POHOD NA NOVE MUŠKARCE: Anđelu dala šut-kartu, ovaj haos će Matoru VRATITI U ŽIVOT!

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović sve teže sakrivaju svoje rasprave i publici, ali i cmerima pokazuju da njihov odnos nije idealan, kao što pokušavaju da ga predstave. Njih dvoje su se danas prepzcavali pred početak emisije, a Anita ga je još jednom ponizila i jasno stavila do znanja da će napolju da promoviše svoje telo i juri druge muškarce. 

Naime, Anita je govorila kako će nakon završetka rijalitija da ide da se slika u teretani, ali i da će birati onu u kojoj treniraju fudbaleri. 

- Neću sigurno u bundi da se slikam, ne mislim da se skinem gola, ali mogu i tako. Biraću neku teretanu  gde ima dosta fudbalera, zavisi gde budem provodila više vremena - govorila je Anita. 

- Idi gde hoćeš - poručio je Ranković. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Anita i najavila raskid Anđelu

Na društveim mrežama odmah se proširio ovaj snimak, a fanovi rijalitija i stranice koje komentarišu dešavanja smatraju da Ranković nije ispunio Anitina očekivanja u krevetu i da zbog toga ona jedva čeka da napusti "Elitu" i baci se u pohod na druge muškarce. 

Ova rasprava sigurno bi prijala još uvek zakonitoj Anitinoj ženi, Jovani Tomić Matoroj, koja i dalje ne može da dođe sebi od rasida, iako je prošlo više od dva meseca kako njih dve nisu u ljubavnom odnosu. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Matora, Anita i Anđelo

Matora i Anita često ratuju, a ako bude saznala da Stanojlovićeva planira da odjavi njenog bivšeg prijatelja, sigurno će imati razlog da likuje, nakon svega što je prošla sa njom i načina na koji je ljubav okončana. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

08.02.2024 05:20

ANITA JE Z...L...O...NA ŽALOST DA POSTOJE TAKVE, MLADE OSOBE...KREATURE...ALI NJIMA CILJ OPRAVDAVA SREDSTVO...NIKAD TAKO NIJE BILO...ANITA...ANELI...ZLO U SVAKOM POGLEDU, NI MIONA NIJE POBEGLA...VERUJTE DA KAD ONO GOVORE, PREBACUJEM PROGRAM...JER TAKVIH PREVARANATA I FOLIRANATA NIKAD NIJE BILO...