ANĐELO I ANITA SU POČELI SVIMA DA SE GADE! Matora urnisala suprugu i Rankovića! Učesnici ostali u šoku posle OVIH REČI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu da gledam Anitu i Anđela! Njega još nekako i mogu da podnesem, urlala je Jovana!

ANĐELO I ANITA SU POČELI SVIMA DA SE GADE! Matora urnisala suprugu i Rankovića! Učesnici ostali u šoku posle OVIH REČI!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Jovana Tomić Matora urnisala je još uvek zakonitu suprugu Anitu Stanojlović i njeno dečka Anđela Rankovića! Ona je rekla da sumnja da će njihova veza da opstane, kao i da se oni zbog svog ponašanja gade svima koji gledaju kako se pred kamerama ponašaju.

- Ne mogu da gledam Anitu i Anđela! Njega još nekako i mogu da podnesem, ali ove neke fraze koje ona izgovara, to je skandalozno. Ne mogu da shvatim da je žena u stanju da tako nešto kaže. Priča kako je zrela, a vara mene pred milionima ljudi. Gade se svima, mislim da im se napolju svi smeju - rekla je Matora, dok su Anita i Ranković ćutali.

Foto: printscreen/RTVPink

Jovana Tomić Matora

 

 Inače, Anđelo je nedavno pričao da hoće da živi sa Anitom, čim kroče u spoljni svet.

- Kad budemo izašli odavde živećemo zajedno! Nemam više nameru ni da se kontrolišem pred Jovanom zato što sam siguran da je ovo što radimo prava stvar. Matora i ja se dobro poznajemo, ona zna da ovo nikad ne bih uradio da sam siguran da postoji bilo kakva šansa da se pomiri sa Anitom. Ovo je sada specifična situacija. Sad znam da ćemo da počnemo da živimo zajedno čim prođe finale, a naravno i ranije ako oboje izađemo odlukom publike - pričao je Anđelo, dok je Matora samo slušala pognute glave, pa je dodao:

- Mislim da u rijalitiju ne možemo da imamo jasnu sliku toga kakva će stvarno veza da nam bude. To će da se razvije sve lepše napolju, jer su ovde svakako svima prenaglašena osećanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Milivoje

14.02.2024 04:01

Jovana Tomic-Tomke Uz pomoc produkcije,sve i sa svima se radi,da se zgadi zivot Andjelu i Aniti,i da raskinu,da bi Tomke se malo smirila(o).Sramota za produkciju da takve stvari rade,ali dobro.Najbolje za Anitu i Andjela bi bilo da traze da ih izglasaju da izadju.A onda neka Tomke nadje drugu opsesiju.

dušanka

14.02.2024 05:16

Anita je ZLO u svakom pogledu...ne preza ni od čega da postigne svoje ciljeve...be bita sredstva,,,ko joj stoji na putu, G...A...Z...I...bez blama i srama...ne volim Anđela, ali sad ga saželjavam