BOLJE DA ŽENA POBEGNE OD KUĆE, NEGO DA JE MUŽ BIJE! Aneli progovorila na temu nasilja, pomenula i Asmina Durdžića! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razumem da neko nema gde, ali misli da svaki problem ima rešenje, tvrdi učesnica Elite!

BOLJE DA ŽENA POBEGNE OD KUĆE, NEGO DA JE MUŽ BIJE! Aneli progovorila na temu nasilja, pomenula i Asmina Durdžića! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Aneli Ahmić kaže da žena nikada ne treba da trpi da je partner maltretira, te i da je bolje da pobegne nego da trpi nasilnika zbog novca. Ona kaže da je imala situacija da joj partneri budu nasilni, ali da je sve rešavala u hodu i po kratkom postupku.

- Nikad nisam bila žena koja će da trpi muškarca. Zato su mi veze kratko trajale. Uvek sam bila svoja, moja sestra je neko ko voli da se veže, tako da joj nije nikad bio problem da pravi kompromise. Međutim, ja ne! Žena ne sme da trpi da je muško bije, bolje je da u tim okolnostima ode od kuće - počela je Aneli, pa je pomenula i Asmina Durdžića:

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Janjuš

 

- Ne mogu da shvatim da je neko sposoban da ostane pored nasilnika zbog recimo novca... Razumem da neko nema gde, ali misli da svaki problem ima rešenje. Žao mi je što ne živimo u sistemu koji ima zakon da zaštiti ženu i da je osigurana finansijski ako se nađe u situaciji da je muškarac maltretira. Strašno je da žena mena gde, kad ne može da se skloni privremeno od ludaka koji je tuče. Asmin nije bio takav, ali smo i mi imali situacija raznih, o kojima ne bih ni da počinjem. 

Foto: ST/N. PANČIĆ, Facebook

Asmin Durdžić

 

Inače, neko vreme Aneli Ahmić potencira na priči da sa Markom Janjuševićem Janjušem nema intimne odnose otkako se vratio sa pomena pokojnom bratu Mihailu, zbog toga što se napolju suočio sa osudama njihove veze. 

Međutim, kako su njihova kretanja u kući pokrivena kamerama 24 sata dnevno, pored toga šta Aneli priča, svi mogu videti i šta njih dvoje rade u krevetu.

Za razliku od nje Janjuš se čak sprda sa onima koji smatraju da u žalosti ne bi trebalo da ima intimne odnose.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading