TI VEĆ HOĆEŠ DA PRAVIMO DETE?! Darijan nikad prisniji s Miljanom! Evo o čemu su pričalu u dnevnoj sobi! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vidim ja da si ti sve isplanirala bez da si me pitala, žalio se Darijan!

TI VEĆ HOĆEŠ DA PRAVIMO DETE?! Darijan nikad prisniji s Miljanom! Evo o čemu su pričalu u dnevnoj sobi! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učenica Elite Miljana Kulić i njen cimer Darijan Radomirović sve su prisniji otkako su se smuvali na žurki u rijalitiju, a sada su otišli, maltene predaleko! Naime, Miljana je već osmislila to kako bi s Darijanom živela u spoljnom svetu, pa je on zaključio da verovatno planira da i sa njiom pravi dete.

- Ne mogu da verujem da smo ovako kliknuli. Mnogo mi je drago što smo tu i što pazimo jedno na drugo. Već mogu da zamislim kako bi nam porodica izgledala - pričala je Miljana kroz smeh, da bi Darijan sve okrenuo u ozbiljnijem smeru:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Darijan Radomirović

 

- Vidim ja da si ti sve isplanirala bez da si me pitala. Ako hoćeš da pravimo bebu samo kaži, mada mislim da je još rano za to! Treba mnogo toga još da se pokaže da bismo videli da li smo jedno za drugo, mada ti si takva sve hočeš na gotovo. 

Podsećamoučesnica Elite Miljana Kulić poljubila se sa cimerom Darijanom Radomirovićem, pa je posle toga rekla bivšem dečku Nenadu Macanoviću Bebici da je ljubomoran što vidi taj prizor ispred sebe. Nišliljka se trudila da ga izazove kako bi počeo da besni, ali je Bebica ostao hladan na provokacije.

- Mnogo mi je drago što imam opet partnera! Neći Darijana da pustim iz šake, meni je samo bitno da je on video moju pravu prirodu. Najbolje od svega je što se ljubimo filmski, a to Bebica jedva da može da podnese! Može do sutra da glumi da je kao špricer, ali ja ga dobro znam. Nije on imun na sve ovo što vidi, a videćete i vi ostali njegovo pravo lice - pričala je Kulićka, a Macanović se samo smeškao i izašao u dvorište.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading