OD LATEKSA DO ČISTE ELEGANCIJE: Dragana Mirković na koncertu u Areni odevnim kombinacijama ostavila sve BEZ DAHA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković oduševila sve različitim stajlinzima!

OD LATEKSA DO ČISTE ELEGANCIJE: Dragana Mirković na koncertu u Areni odevnim kombinacijama ostavila sve BEZ DAHA!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Dragana Mirković je večeras okupila veliki broj obožavalaca, kolega i prijatelja u Štark Areni. Hala je bila ispunjena do poslednjeg mesta, a koncert je započeo oko 21 čas kada se Dragana pojavila na bini u dugačkom mantilu od lateksa, što je bio pravi vizuelni spektakl.

Ovaj koncert je obeležio početak proslave 40 godina blistave karijere Dragane Mirković, obarajući rekord posete Štark Arene. Ono što je takođe privuklo pažnju jeste postavljanje novih standarda u korišćenju specijalnih efekata, što je dodatno upotpunilo već sjajnu atmosferu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dragana Mirković

Za koncerte ovakvih razmera nije neuobičajeno da izvođači promene nekoliko odevnih kombinacija, a isto je učinila i Dragana večeras. Nakon spektakularnog početka u lateks mantilu, pevačica se kasnije pojavila u nešto laganijoj lepršavoj plavoj haljini, što je samo doprinelo raznolikosti i dinamičnosti samog nastupa.


Ovaj koncert je bio prilika da se proslavi značajan jubilej u karijeri Dragane Mirković, a veličanstvena atmosfera, rekordna posećenost i impresivni specijalni efekti su samo dodatno istakli značaj ovog događaja.
Republika

Foto: Instagram.com

Dragana Mirković i Sandra Rešić

Dragana Mirković je još jednom potvrdila svoj status kraljice narodne muzike, privlačeći ogromnu pažnju javnosti i ostavljajući neizbrisiv utisak svojim nastupom u Štark Areni. Ovaj koncert će svakako ostati upamćen kao jedan od najznačajnijih događaja u karijeri ove popularne pevačice.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading