OVE SEZONE SAM MIRNA KAO BUBICA! Maja Marinković rešila da se okane Janjuša! Evo kakvu je reakciju imala Aneli! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja rešila da se promeni u Eliti!

OVE SEZONE SAM MIRNA KAO BUBICA! Maja Marinković rešila da se okane Janjuša! Evo kakvu je reakciju imala Aneli! (FOTO)

Foto: printskrin

Učesnica Elite Maja Marinković kaže da je u ovoj sezoni rijalitija najmirnija, zato što je sazrela i shvatila da više neće da ima posla sa bivšim momcima. Ona je otvoreno pričala o sebi za crnim stolom, pa su je cimeri pomno slušali. 

- Kao što svi ovde mogu da vide, a i gledaoci napolju, sklonila sam se kompletno od Janjuša. Čovek ima svoju vezu sa Aneli, verovatno planiraju ko zna šta i ovde i napolju i ja se u to više ne mešam. Samo s vremena na vreme kažem da je on i dalje zaljubljen u mene, iako to neće da prizna. Što se mene tiče, ja sam sazrela i ne pada mi na pamet da se sa bivšim momcima ovde bijem, čupam i da pravim cirkus. Stalnoženo iznesem činjenice i bez problem kažem šta mi smeta. Aneli mene očima ne može da gleda, dok Janjuš samo u mene gleda kad pričam. Rešila sam da budem mirna kao bubica, neću ništa više da imam sa bivšim momcima i ne zanima me ko šta misli. Svako od nas ima pravo da se u nekom trenutku života promeni - rekla je starleta.

Foto: youtube.com/pink.rs

Maja Marinković

 

Za to vreme, Aneli je prevrtala očima jer je bila pri stavu da Maja samo izmišlja, dok Janjuš ništa nije hteo da komentariše jer je sada sa Ahmićkom u super odnosima. 

Podsećamo, nakon što su u se u rijaliti šou-programu "Elita" održale još jedne nominacije, učesnici Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić osamimi su se u prostoriji za rehabilitiraciju gde su do ranih jutarnjih časova razmenjivali nežnosti pred kamerama, a u jednom momentu "pala" je i žestoka vrela akcija ispod jorgana.

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

 

Naime, iako su svojim porodcima obećali da neće imati odnose ispred milionskon auditorijuma, rijaliti par nije mogao da obuzda svoje emocije i strasti, te su se po ko zna koji put prepustili jedno drugom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading