ŠA NIJE SAČUVAO NI MINIMUM DOSTOJANSTVA: Izmerio udaljenost između Mione i Stanislava, pa odigrao na kartu svoje BOLESTI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović nije mogla da uživa tokom sinoćnje žurke, jer je Ša bio opterećen Stanislavom u njihovoj blizini.

ŠA NIJE SAČUVAO NI MINIMUM DOSTOJANSTVA: Izmerio udaljenost između Mione i Stanislava, pa odigrao na kartu svoje BOLESTI!

Foto: instagram.com/printscreen

U proteklih nekoliko nedelja, rijaliti šou "Elita" je bio u centru pažnje zbog ljubavnog trougla koji čine Nenad Aleksić ŠaMiona Jovanović i Stanislav Krofak. Tokom emisije "Pretres nedelje", gledaoci su bili svedoci žestokog suočavanja između Ša i Stanislava.

Stanislav je otvoreno izneo svoje viđenje veze između Ša i Mione, što je izazvalo napetu atmosferu. On je istakao da je Miona izjavila kako je ova situacija počela da je izjeda, na šta je Ša reagovao iznervirano.

Međutim, Ša je u tom momentu doneo odluku da sačuva minimum dostojanstva i po svaku cenu ostane u rijalitiju, iako neprestano preti Mioni da će napustiti takmičenje.

Javno se obratio produkciji i porodici, pa otkrio da neće dozvoliti Stanislavu da ga isprovocira i navede da ostane bez novca. Ali to njegovo "lagano" stanje potrajalo je samo do sinoćnje žurke.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Ša je sve vreme merkao Stanislava i merio udaljenost između Mione i njega, pa skrenuo Jovanovićevoj pažnju na distancu koju mora da drži, iako je prethodno izjavio da će joj dozvoliti da se ponaša kako ona želi i radi sve što misli da je ispravno, a on će u skladu sa tim doneti odluku hoće li nastaviti vezu sa njom.

- Ne mogu ja to, meni je to bolesno, ja ti iskreno kažem - govorio je Ša, dok je Miona pokušavala da uživa i peva.

U tom momentu je Stanislav bio u blizini, ali u svom svetu, ne mareći za Mionu i Ša, koji su pratili svaki njegov korak. Reper je non-stop obraćao pažnju na kretanje Pantere, koji je gledao svoja posla, ali nedovoljno daleko od njih, što je Nenadu veoma remetilo mir.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading